De cirkels rond

persoonlijk leiderschap geeft meer regie op je cont(r)acten

Jellie Pijpers

 
 

paperback/ gebrocheerd: € 19.95: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789082412109, geïllustreerd, 116 blz., August 2015
Formaat: 23.5 (h) x 15.5 (b) x 1.0 (d) cm. Gewicht: 270 gram.

Uitgever: Pumbo.nl B.V.

beschrijving

De Cirkels rond 'persoonlijk leiderschap geeft meer regie op je cont(r)acten' is behalve een zeer informatief boek over persoonlijk leiderschap en cont(r)actmanagement ook een bijzondere beschrijving van de professionele ontwikkeling van de auteur. De jeugd en de nieuwe holistische ? loso? e dienen als inspiratie voor een bijzonder werk dat de keiharde wereld van cont(r)actmanagement koppelt aan zelfre? ectie en relatiebeheer 2.0.
Er wordt een nieuw evenwicht beschreven waar de control van het systeem overgenomen wordt door de persoonlijke kracht van het individu. Waar de ratio (het mannelijke) ten dienste komt te staan van het gevoel (het vrouwelijke) en verbinding en vertrouwen het leidende principe wordt en andere cont(r)actvormen genereert. Cont(r)actvormen waar waarde wordt toegevoegd vanuit een persoonlijk intuïtief besef dat dit nodig is voor het systeem.
Bedoeld voor organisaties, managers, cont(r)actmanagers en/of iedereen die vanuit zijn rol met cont(r)acten in aanraking komt en toe is aan een andere (ziens)wijze van het managen van cont(r)acten.

Jellie Pijpers heeft een achter-
grond als inkoopprofessional. Vanuit organisatie vraagstukken staat de medewerker centraal. Vanuit openheid, creativiteit en samenwerking genereert zij inrichtingsoplossingen die richting geven aan zowel de organisatie als de medewerker.
Zij begeleidt veranderingen op organisatie-, team- en medewerkersniveau. Met visie en pragmatisch.

Inkijkexemplaar:

  1. Leg in mijn winkelwwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.