Gedachtenanalyse een zelftraining

de (r)evolutie van het denken

Herman Beuker; Ernie Beuker

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Gedachtenanalyse een zelftraining

paperback/ gebrocheerd: € 25.00: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789082384185, 145 blz., August 2017
Formaat: 21.0 (h) x 14.9 (b) x 1.4 (d) cm. Gewicht: 226 gram.

Uitgever: School voor praktische menskunde

serienaam/reeks: Gedachtemanagement

beschrijving

Gedachtenanalyse

Er zitten fouten in het denken van de mens. Dat is de belangrijkste conclusie van een onderzoek naar hoe mensen denken en de effecten hiervan. Hoe je denkt heb je geleerd van de mensen uit je jeugd. De fouten worden daarbij ook doorgegeven en veroorzaken veel leed en staan een verdere ontwikkeling in de weg.

Een nieuwe ontwikkeling

Bang voor de toekomst. Bang voor hoe een ander zal reageren. Je doet het met gedachten. Zorgen maken, piekeren, stress opbouwen, onzekerheid, faalangst, verlegenheid, alles bouw je op met gedachten. Zes kerngedachten spelen hierbij een steeds terugkerende rol. Die gedachtestroom stilzetten door de herkenning van een kerngedachte geeft je de mogelijkheid om uit die tunnel te komen en je manier van denken sterk te verbeteren.

De (r) evolutie van het denken

Leer ze herkennen. De zes kerngedachten. De niet te beantwoorden vragen, de toekomstgerichte overtuigingen, de niet herkende fantasiegedachten, de mensen in je hoofd, de opdrachten en besluiten. Leer jouw brein gerichter en creatiever te denken. Een nieuwe stap in de evolutie van de mens. Deze zelftraining is een hulpmiddel die je hierbij kunt gebruiken.

Inkijkexemplaar:

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.