Een God, meerdere Goddiensten?

onbetwistbaar bewijs: God bestaat!

Neorah R. Bajjar

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Een God, meerdere Goddiensten?

paperback/ gebrocheerd: € 20.00: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789082361803, 287 blz., December 2015
Formaat: 21.3 (h) x 15.0 (b) x 2.0 (d) cm. Gewicht: 459 gram.

Uitgever: Pumbo.nl B.V.

beschrijving

Eén God! Meerdere Godsdiensten?
Alle bestaande monotheïstische Openbaringen, de Veda's, Thora, Bijbel en de Koran zijn afkomstig van dezelfde God! Waarom dan zoveel verschillende Openbaringen?
Of heeft God altijd maar één bedoeld?

Alleen de Almachtige God kan zijn eigen Schepping volledig kennen. Elk wetenschappelijk feit zou door een Goddelijk Openbaring bevestigd moeten worden. Is er een Goddelijk Openbaring dat praktisch alle wetenschappelijke feiten onderstreept? Jawel! Is er een Goddelijk Openbaring dat de evolutietheorie volledig bevestigd? Jawel!

Dit boek zal elk gelovig Hindoe, Jood, Christen en Moslim in shock toestand brengen! Waar is het en bij wie is het mis gegaan?

Waarom is vuur altijd het middelpunt van elk Hindoe Goddelijk ritueel? Waarom heeft Jezus Christus in het Nieuwe Testament, het "uitverkoren schap" van de Joden ingetrokken en het aan de Arabieren gegeven? Waarom gaat het Christendom in naam van Jezus, volledig tegen alles wat Jezus zelf predikte? Waarom denken Moslims net als de Christenen en de Joden dat Adam een plotse creatie was? Onweerlegbare bewijzen uit de Bijbel, dat de Koran gelijk heeft over Jezus Christus:
"Ze hebben hem niet gekruisigd, ze hebben hem niet gedood. Het leek alleen maar erop"!

Inkijkexemplaar:

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.