Woorden die werken op de werkplek

Een praktische gids voor effectieve communicatie

Ike Lasater; Julie Stiles

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Woorden die werken op de werkplek

paperback/ gebrocheerd: € 25.00: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789082361346, 272 blz., December 2019
Formaat: 23.0 (h) x 15.2 (b) x 2.0 (d) cm. Gewicht: 466 gram.

Uitgever: Mens en Communicatie

redactie: Carina Thomis

vertaald door: Harald Borjans

trefwoorden: geweldloze communicatie communicatie werkplek

beschrijving

Een praktische gids voor slimme werkplekcommunicatie.

Herken je dit? Het lijkt alsof de werkdruk steeds groter wordt, targets en deadlines overstelpen je, daarnaast neem je ook nog eens deel aan eindeloze (saaie) vergaderingen, je agenda is overvol, je wordt overspoeld door e-mails en om alles af te ronden heb je de indruk dat je de vele veranderingen rond en met je werk niet meer kunt bijbenen. Je voelt je machteloos en uitgeput. Wat is er gebeurd? Waarom neemt de stress bij jou en je collega’s evenredig toe en wat kun je hiertegen doen?

Woorden die werken is een routekaart die je helder laat zien welke richting je kunt kiezen, wat je moet doen om stress te verminderen en geeft je richtlijnen om de klippen van je gebruikelijke frustraties te omzeilen die anderszins je gedachten en acties zouden overnemen.

De menselijke verbinding in communicatie is de sleutel tot succes. Zonder zelfconnectie blijf je niet in verbinding met en gefocust op je prioriteiten.

Woorden die werken op de werkplek gaat fundamenteel over de gereedschappen om deze zelfconnectie in stand te houden en hoe die jou en je collega’s in de gewenste richting stuurt.

Als je consequent overweegt en handelt naar het vervullen van je behoefte(n), ervaar je meer voldoening en zingeving met je werk en in je leven. Daarmee draag je effectiever bij aan het welzijn van jezelf en anderen.

De auteur Ike Lasater geeft communicatietrainingen en workshops in meer dan 20 landen over heel de wereld. Hij heeft meerdere boeken over het thema Geweldloze Communicatie geschreven. In Nederland verscheen o.a. ook Conflict of verbinding, wat kies jij?

Inkijkexemplaar:

Meer teksten en voorbeelden:

over de schrijver(s)Ike K. Lasater, is auteur van Words That Work in Business, een voormalig advocaat en medeoprichter van Words That Work, een begeleidings- en trainingsorganisatie die ondernemingen door betere communicatie en samenwerking helpt resultaten te verwezenlijken.
Ike heeft meer dan 800 uur aan opleiding in Geweldloze Communicatie (GC) gevolgd, voornamelijk van de oprichter Marshall R. Rosenberg. Hij heeft met individuele personen en organisaties in de Verenigde Staten, Australië, Hongarije, Nieuw-Zeeland, Pakistan, Polen, en Sri Lanka gewerkt.
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.