Citotoets begrijpend lezen 1; Groep 7+8

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Citotoets begrijpend lezen 1; Groep 7+8

paperback/ gebrocheerd: € 39.95 Tijdelijke prijs tot 20-8-2025, daarna € 49.90.: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789082357967, geïllustreerd, April 2015
Formaat: 29.7 (h) x 21.0 (b) x 0.8 (d) cm. Gewicht: 323 gram.

Uitgever: Junior Einstein BV

beschrijving

Oefenpakket Citotoets Begrijpend lezen

Voor leerlingen in groep 7 en 8

Meest compleet. Vergroot je leesvaardigheid voor de Entree- en Citotoets. Ga met zelfvertrouwen de toetsdagen in. Set van 2 oefenboeken.

De entreetoets voor groep 7 meet hoe een leerling er op dat moment voorstaat en in welke vakken de leerling nog extra bijgespijkerd moet worden. De entreetoets heeft een voorspellende waarde voor de centrale eindtoets van groep 8.

De centrale eindtoets van het Cito is een belangrijk meetmoment op de basisschool. Hoewel de eindtoets niet meer bepalend is voor het schooladvies, voelt het wel prettig om een score te halen die recht doet aan wat je daadwerkelijk in huis hebt. Dat kán ook. Als je maar vol vertrouwen aan de toets begint en weet wat voor (type) vragen je kunt verwachten.

Met dit oefenpakket kun je goed en verantwoord oefenen voor het onderdeel begrijpend lezen en daarmee je zelfvertrouwen opvijzelen. De type teksten die in de entreetoets en de centrale eindtoets worden aangeboden, komen in dit pakket uitgebreid aan bod. De manier waarop de vragen worden gesteld, is afgestemd op die van het Cito, omdat die op veel punten afwijkt van de meest gebruikte lesmethoden in het basisonderwijs.

Dit oefenpakket geeft je een gedegen voorbereiding op de entreetoets en de centrale eindtoets. Zo kun je nóg meer oefenen met begrijpend lezen en je extra zeker voelen door de herhaling van stof die je al beheerst.

Inkijkexemplaar:

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.