Citotoets oefenboek 1; Groep 8

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Citotoets oefenboek 1; Groep 8

paperback/ gebrocheerd: € 59.95 Tijdelijke prijs tot 20-8-2025, daarna € 74.85.: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789082357950, geïllustreerd, April 2015
Formaat: 29.7 (h) x 21.0 (b) x 1.5 (d) cm. Gewicht: 560 gram.

Uitgever: Junior Einstein BV

beschrijving

Compleet citotoets oefenpakket

Voor leerlingen in groep 8
Alle oefenboeken in één pakket. Meest complete pakket. Maak de citotoets vol zelfvertrouwen. Alle onderwerpen komen ruimschoots aan bod.

De centrale eindtoets van het Cito is een belangrijk meetmoment op de basisschool. Hoewel de eindtoets niet meer bepalend is voor het schooladvies, voelt het wel prettig om een score te halen die recht doet aan wat je daadwerkelijk in huis hebt. Dat kán ook. Als je maar vol vertrouwen aan de toets begint en weet wat voor (type) vragen je kunt verwachten.

Gericht oefenen voor de vraagstelling van de Cito
Met dit rijk geïllustreerde oefenpakket kun je goed en verantwoord oefenen en daarmee je zelfvertrouwen opvijzelen. Alle onderwerpen die in de centrale eindtoets zitten, komen uitgebreid aan bod. De manier waarop de vragen worden gesteld is afgestemd op die van het Cito, omdat die op veel punten afwijkt van de meest gebruikte lesmethoden in het basisonderwijs.

Dit pakket bevat alle drie de delen van de serie. Ieder boek van de serie bevat oefeningen voor alle onderwerpen van de centrale eindtoets en is daarmee een afgerond geheel. Alle boeken samen vormen een gedegen voorbereiding op de eindtoets. Zo kun je nóg meer oefenen op onderwerpen waar je moeite mee hebt en je extra zeker voelen door de herhaling van stof die je al beheerst.

Inhoud(compleet oefenpakket)

Dit oefenpakket bestaat uit de boeken Citotoets Oefenboek deel 1,2 en 3. De drie boeken samen bevatten maar liefts 690 opgaven, verdeeld over onderstaande onderwerpen.

Taal | Lezen, Woordenschat, Taalverzorging
Rekenen | Getallen, Verhoudingen, Meten en Meetkunde, Verbanden

Inkijkexemplaar:

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.