Citotoets oefenboek 2; Gemengde opgaven; Groep 8

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Citotoets oefenboek 2; Gemengde opgaven; Groep 8

paperback/ gebrocheerd: € 24.95: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789082357912, geïllustreerd, March 2015
Formaat: 29.3 (h) x 21.1 (b) x 0.7 (d) cm. Gewicht: 182 gram.

Uitgever: Junior Einstein BV

beschrijving

Voor leerlingen in groep 8

Bereid je goed voor op je Cito eindtoets voor groep 8. Oefen met alle cito-onderwerpen. Ga met zelfvertrouwen de toetsdagen in. Deel 2 van 3.

De centrale eindtoets van het Cito is een belangrijk meetmoment op de basisschool. Hoewel de eindtoets niet meer bepalend is voor het schooladvies, voelt het wel prettig om een score te halen die recht doet aan wat je daadwerkelijk in huis hebt. Dat kán ook. Als je maar vol vertrouwen aan de toets begint en weet wat voor (type) vragen je kunt verwachten.

Gericht oefenen voor de vraagstelling van de Cito
Met dit rijk geïllustreerde oefenboek kun je goed en verantwoord oefenen en daarmee je zelfvertrouwen opvijzelen. Alle onderwerpen die in de centrale eindtoets zitten, komen uitgebreid aan bod. De manier waarop de vragen worden gesteld is afgestemd op die van het Cito, omdat die op veel punten afwijkt van de meest gebruikte lesmethoden in het basisonderwijs.

Dit boek is het tweede deel in een serie van drie. Ieder boek van de serie bevat oefeningen voor alle onderwerpen van de centrale eindtoets en is daarmee een afgerond geheel. Alle boeken samen vormen een gedegen voorbereiding op de eindtoets. Zo kun je nóg meer oefenen op onderwerpen waar je moeite mee hebt en je extra zeker voelen door de herhaling van stof die je al beheerst.

Inhoud

Dit oefenboek bevat maar liefst 230 opgaven, verdeeld over onderstaande onderwerpen.

Taal | Lezen, Woordenschat, Taalverzorging
Rekenen | Getallen, Verhoudingen, Meten en Meetkunde, Verbanden

Inkijkexemplaar:

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.