Beleggen kun je zelf 2017

Patrick Beijersbergen

Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
 
Beleggen kun je zelf 2017

paperback/ gebrocheerd: € 10.00

ISBN: 9789082354737, 168 blz., November 2016 UITVERKOCHT!

Uitgever: Writers United BV

serienaam/reeks: Writers United BV

bewerkt door: Glyphs

illustrator: Hoogenboom Tineke; Raad Kim

beschrijving

Nederlanders moeten het voor hun geldzaken meer en meer zelf uitzoeken. Pensioenen zijn onzeker geworden, banken geven vaak niet thuis of zijn veel te duur in de producten en diensten die ze nog wel willen leveren. Voor het opbouwen van een beleggingsportefeuille is een goed advies daarom goud waard. Met dit boek heeft u de mogelijkheid uw financiële toekomst zelf in de hand te nemen.

'Beleggen kun je zelf 2017' is een unieke handleiding waarin iedere Nederlandse
belegger wat van zijn gading zal vinden. Het bevat concrete tips voor wie in 2017 wil beginnen met beleggen of wie zijn beleggingsportefeuille eens kritisch tegen het licht wil houden.

Tientallen kansrijke en laag gewaardeerde aandelen worden besproken. De model
-portefeuille in dit boek is uitgebalanceerd en bedoeld voor de lange termijn. Deze portefeuille kan zo worden overgenomen bij een voordelige broker. U kunt afscheid nemen van uw dure beleggingsadviseur, beleggen kunt u zelf. De advies- en transactiekosten die u bespaart zijn al snel een veelvoud van de aanschafprijs van dit boek.

En daarbij: de aandelen die in de vorige editie van dit jaarboek werden getipt, deden het in het eerste jaar gemiddeld aanzienlijk beter dan de beurs.


Over de auteur: Patrick Beijersbergen is hoofdredacteur van EFFECT, het magazine dat wordt uitgegeven door beleggersvereniging VEB. Hij is sinds 1996 werkzaam in de financiële wereld, als beleggingsadviseur, vermogensbeheerder en analist en schreef verschillende boeken over geld en beleggen en een
thriller die zich afspeelt in de bankwereld.

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.