Wake-up call kunstkaarten

16 kunstkaarten uit de tentoonstelling

Jan Koenders

Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
 
Wake-up call kunstkaarten

kaartspellen: € 12.00

ISBN: 9789082353914, geïllustreerd, January 2016
Formaat: 15.0 (h) x 11.0 (b) x 0.9 (d) cm. Gewicht: 65 gram.

Uitgever: De Nieuwe Wereld

redactie: Lutghart Witters

beschrijving

De Wake-up Call kunstkaarten zijn een weergave van de kunstwerken van de zesde tentoonstelling, met acrylwerken en op de achterzijde de bronteksten van Jan Koenders/Radidjan.

Jan componeerde 16 gitaarstukken onder de naam 'Silent Witness'. Deze CD is ook te verkrijgen.

Elk muziekstuk heeft zijn essentie die ik heb neergezet in een codesleutel. Deze penseeltekening ligt bij elk schilderij. Ze zijn de basis voor de acrylwerken van vandaag.
De teksten op de achterkant van de kunstkaarten zijn neergeschreven door Jan vanuit zijn Bron (Radidjan).

_______________________________

Wake- Up Call vraagt de liefde in al wat je doet vooraan te plaatsen. Er is geen straf, geen niet mogen. Je bent de liefde en dat licht dat in alles en met alles wat is, aanwezig mag zijn.

Elke mens heeft herleven in zich en daar mee ook het licht. In het gebeuren van de tentoonstelling is het, het licht dat doorheen en voorbij alles zichtbaar wordt.
Ik zie het licht en ervaar het licht als een wezenlijk leven gevend wezen/ een aanwezigheid in iedere mens.

Schenk meer aandacht aan het licht dan aan de donkerte. De donkerte is een schaduw die geen realiteit is enkel het tegendeel van liefde.

Jij bent dit licht vandaag - neem al je betovering -verwondering en beroering mee in deze dag en voor de rest van je leven. Spreek liefde - zijt liefde.

In jouw bestaan is er geen begrenzing. Alles wat je aanraakt vraagt ernaar ook al wil men het niet weten. Jouw energie en zorg zijn de lichtheid zelf en geven door je aanwezigheid van je zijn de trilling die lichtheid is.
Je werken zijn van die onaanraakbare energie. Dat wil zeggen dat elke energie/mens die deze lichtheid vermijdt/negeert/ontkent een weerzin heeft van wat en wie hij/zij ziet. Je ziet/voelt/ervaart energie van licht of je veroordeelt het licht in jezelf waardoor ze ook niet zichtbaar wordt in wat je ziet.

Meer info via www.lutghart.be
of mail: lutghart@lutghart.be

Meer teksten en voorbeelden:

over de schrijver(s)Over de kunstenaar
Lutghart Witters/Myosotis M.

In 2004 , in het moment van stil worden, vergeten zijn en helen begon ik te tekenen. Meer kon ik niet. En uit het niets, vanuit de leegte kwamen er tekens. Woorden werden tekens, logion’s met hun vertaling/verhaal werden getekend en zette daardoor de trilling van de essentie op papier.

Alles is trilling. We kennen de trilling van muziek maar beseffen we dat woorden een trilling heeft. Wie een woord uitspreekt, hoe het wordt uitgesproken geeft een trilling weer. En zoals je de valse noten kan horen bij een niet gestemd muziekinstrument zo hoor ik al heel mijn leven de zuiverheid of de onzuiverheid van het woord. Woorden die tot me worden gesproken vanuit waarheid en liefde klinken anders dan woorden vanuit norm/ voldoen/ aan hoe het hoort en voldoen aan… Ik zie het licht en de trilling en ervaar het licht als een wezenlijk leven gevend wezen/ een aanwezigheid. Lichttrilling.

In 2005 heb ik mijn eerste tentoonstelling in het Kerkschip te Antwerpen. Toen tekende ik enkel met aquarelverf. De tentoonstelling was een co-creatie.

In 2005, na de tentoonstelling leer ik Jan (Koenders) kennen. Door zijn enthousiasme, zijn kunstenaar zijn, begin ik te schilderen op canvas met acrylverf.

Art of Code/Codesleutels werden reeds neergetekend op steen-goed, stof, op tafels en zijn uitgewerkt in juwelen. Voor al deze werken hebben we samen vier tentoonstellingen neergezet.

De aquarelwerken van de 13 chakra’s staan op de kaarten in een kaartenset ‘De 13 chakra’s van de kosmische mens’.
Ook De Woorden van Licht zijn uitgetekend in Art of Code en te verkrijgen in een kaartenset.
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.