Zeg het maar!

dagboek voor een werkeloze

Eric van den Dunge

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Zeg het maar!

paperback/ gebrocheerd: € 16.95

ISBN: 9789082350203,
Formaat: 21.1 (h) x 14.5 (b) x 1.2 (d) cm. Gewicht: 293 gram.

Uitgever: Pumbo.nl B.V.

beschrijving

Dit boek gaat over lastige klanten, problemen met uitkeringsinstanties, problemen met het beginnen van je eigen winkel, moeizame sollicitatiegesprekken, het korten of zelfs stopzetten van je uitkering, de verplichting om te werken voor je bijstandsuitkering, de schuldhulpverleners en problemen op de werkvloer.
Daar heb ik zoveel van meegemaakt dat mij gevraagd werd: 'Waarom schrijf je er geen boek over?'
We moeten allemaal werken en de meerderheid wíl ook daadwerkelijk werken, maar tijdens een financiële crisis of met te weinig opleiding wordt dit almaar moeilijker, zeker omdat de eisen steeds hoger worden. Dit boek is zowel biografisch als autobiografisch. Ik heb van veel mensen de schrijnende verhalen aangehoord, soms nog erger dan wat ik meegemaakt heb.
Meestal moet je ook nog uitleggen aan je familie, kennissen en vrienden dat je werkloos bent, want 'er is werk zat'.
Zijn er reacties, dan verneem ik deze natuurlijk graag.
Ik heb bij het ingaan van dit boek drie eerdere boeken geschreven. Door een tijdelijke ziekte zat ik thuis. Ondertussen ben ik als dit boek uitkomt al zes jaar werkloos. Ik wilde toch iets doen. Vandaar dat ik mijn oude hobby oppakte en begon te schrijven. Vroeger had ik een column in een wijkblad en ontwierp en tekende daarbij covers.

Inkijkexemplaar:

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.