Reinventing organizations

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Reinventing organizations

paperback/ gebrocheerd: € 34.99: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789082347708, 389 blz., September 2015
Formaat: 24.6 (h) x 18.2 (b) x 2.7 (d) cm. Gewicht: 846 gram.

Uitgever: Het Eerste Huis

beschrijving

Moderne organisaties lijken vast te zitten in een verouderd stelsel. Werknemers raken gedemotiveerd, ondernemers zoeken naar een ander soort management, vertrouwde modellen schieten tekort. Kunnen we op die manier eigenlijk nog wel verder?

Reinventing Organizations biedt een antwoord. Het boek laat zien hoe we aan het begin staan van een nieuw tijdperk. Daarin dragen belangrijke doorbraken bij aan een diepere voldoening voor management, medewerkers en klanten. Hoe breng je je eigen authenticiteit terug in je werk? Hoe eenvoudig kan een organisatie weer zijn? Wat kun je bereiken door met een gezamenlijk en breed gedragen doel te werken?

Met een veelvoud aan praktijkvoorbeelden en inspirerende getuigenissen biedt Reinventing Organizations een venster op de organisatie van de toekomst. Dit boek is een aanrader voor wie nieuwe manieren van werken en leven wil begrijpen en combineren. Een theoretische en praktische handleiding voor wie de kracht van vrijheid, vertrouwen en wendbaarheid optimaal wil benutten.

Er zijn inmiddels meer dan 50.000 exemplaren verkocht van de Engelstalige versie en het boek is verschenen in vijftien talen.

Frederic Laloux is consultant en adviseert organisaties en managers die op zoek zijn naar een fundamenteel andere managementaanpak. Hij was eerder Associate Principal bij McKinsey & Company. Hij behaalde een MBA aan INSEAD, en haalde een degree in coaching aan het Newfield Network in Boulder, Colorado.

Inkijkexemplaar:

Meer teksten en voorbeelden:

over de schrijver(s)Frederic Laloux heeft een MBA van INSEAD. Hij was Associate Partner bij McKinsey & Company, heeft veel gereisd en spreekt vijf talen vloeiend. Hij woont in Brussel en is adviseur en coach voor leiders die zich richten op fundamentele vernieuwingen.
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.