The Strategy Handbook Part 2. Strategy Execution

A practical and refreshing guide for making strategy work

Jeroen Kraaijenbrink

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
The Strategy Handbook Part 2. Strategy Execution

gebonden: € 27.95: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789082344332, geïllustreerd, 197 blz., December 2017, Engels
Formaat: 21.8 (h) x 13.9 (b) x 1.9 (d) cm. Gewicht: 371 gram.

Uitgever: Effectual Strategy Press

beschrijving

In dit tweede deel van The Strategy Handbook presenteert Jeroen Kraaijenbrink een verfrissende en praktische aanpak van strategie-implementatie die het strategieproces uit Deel 1 compleet maakt. Gebaseerd op zowel onderzoek als praktijkervaring, biedt het boek een gestructureerde aanpak om strategie te laten werken.

In een plezierige en to-the-point stijl leidt het boek je in vier stappen door een complete aanpak van strategie-implementatie en laat het zien hoe je deze aanpak aanpast aan de specifieke behoeften van een organisatie. Net als Deel 1 bevat het boek een rijke schat aan advies, tools en checklists die direct kunnen worden toegepast in de dagelijks praktijk van elke organisatie die haar strategie wil implementeren. Het boek is complementair aan Deel 1 maar kan ook goed afzonderlijk gebruikt worden.

Het boek is opnieuw eenvoudig te begrijpen en toe te passen. Door de wetenschappelijke basis gaat het echter ook voldoende diep in op de complexiteit en moeilijkheid van strategie-implementatie in de praktijk. Door deze effectieve combinatie van eenvoud en diepgang is Deel 2 van The Strategy Handbook een must-read voor zowel beginners als meer ervaren leiders, managers en ondernemers.

Inkijkexemplaar:

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.