Hét handboek voor zelfmaakmode

totaal herziene uitgave!

Anneke Smit; Vera Mensch; Peggy Weijergang

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Hét handboek voor zelfmaakmode

losbladig: € 25.99: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789082342505, geïllustreerd, 336 blz., March 2015
Formaat: 23.0 (h) x 20.5 (b) x 3.1 (d) cm. Gewicht: 995 gram.

Uitgever: Uitgeverij Unieboek | Het Spectrum

illustrator: Anneclaire Kersten; Roos Pontus

beschrijving

Je eigen stijl. Je maakt het met Knipmode.


Wat is er leuker dan je eigen kleren of die van je kinderen maken? Zelf patronen uitzoeken, zelf de kleur bepalen, zelf de stof uitzoeken, met of zonder dessin. Zelf een patroon aanpassen door er een kleine draai aan te geven. Knipmode weet hoe het moet en deelt die kennis graag!


Hét handboek voor zelfmaakmode is een naslagwerk voor iedereen die precies wil weten hoe je specifieke technieken aanpakt en toepast. Elk hoofdstuk heeft een eigen kleur en een eigen onderwerp. Elk onderwerp is zo nauwkeurig mogelijk beschreven en extra verduidelijkt met meer dan 800 illustraties. Naast eenvoudige basistechnieken die je als beginner op weg helpen, staan er ook technieken voor gevorderden in.
Extra: in het boek vind je een stoffenlijst met 100 stofbenamingen. En achter in het boek staat een gespecificeerd overzicht van alle technieken per hoofdstuk plus notitiebladen voor je aantekeningen.


Dit handboek is onmisbaar voor iedereen die met stoffen werkt. Of je nu kleding maakt of andere accessoires. Het is een duidelijk en overzichtelijk naslagwerk, dat je in alle technieken begeleidt, van eenvoudig tot complex. Veel maakplezier!

Inkijkexemplaar:

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.