De DC code

10 sleutels om jouw droomcarrière-code te kraken

Sebastiaan Herkemij

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
De DC code

paperback/ gebrocheerd: € 24.95: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789082340402, February 2015
Formaat: 21.1 (h) x 14.9 (b) x 2.3 (d) cm. Gewicht: 547 gram.

Uitgever: Pumbo.nl B.V.

beschrijving

Creëer nu ook het leven waarvan je droomt

Waarom werken miljonairs nog? Wat zijn de geheimen van mensen die hun droomcarrière leven? Wat zijn hun sleutels tot succes? Wat zijn hun drijfveren en passies?

Coach/trainer Sebastiaan Herkemij interviewde 60 mensen met een droomcarrière.
Dit om de sleutels te vinden om de 82% zonder droombaan te inspireren, in beweging te zetten en richting te geven een droomcarrière te realiseren. Van storytellers tot miljonairs, van sprekers tot topondernemers, van betaalde wereldreizigers tot (social) media experts. Zo interviewde hij Dennis van Dokkum van de survivalschool die leeft als een 'jongens avonturenboek', de 'Aardbeienkoning' en oprichter van de Kinderkrant.

Eén van de conclusies van Herkemij is dat iedereen in Nederland zijn droomcarrière kan creëren. In het boek beschrijft hij hoe je dat doet. Ook geeft hij daarnaast samen met experts high impact trainingen die een droomcarrière garanderen.

Tien procent van elk verkocht boek gaat naar stichting Make-A-Wish. Herkemij gelooft in dromen en dat die uitkomen, net zoals de dappere kinderen met een levensbedreigende ziekte. Zijn visie: alleen dromen is niet genoeg, Als jouw waarom helder is, wil jij in actie komen voor jouw droomcarrière! Met zijn direct toepasbare adviezen kan iedereen zijn droomcarrière creëren.

Voor meer informatie en gratis de eerste twee hoofdstukken, ga naar dccode.nl

Over Sebastiaan
Sebastiaan Herkemij is spreker, trainer, auteur en droomcarrière-coach. Hij helpt en inspireert mensen om hun droomcarrière te manifesteren. Hij heeft ruim 60 seminars over persoonlijke ontwikkeling en ondernemen gevolgd. Deze kennis en zijn levenservaringen zet hij in bij het geven van workshops en lezingen over droomcarrières.

Inkijkexemplaar:

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.