Spirituele Wetten

Toepassen in je dagelijkse leven

Jan Blok; Heike Amlow

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Spirituele Wetten

paperback/ gebrocheerd: € 24.95: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789082339222, 175 blz., October 2016
Formaat: 21.2 (h) x 14.5 (b) x 1.0 (d) cm. Gewicht: 228 gram.

Uitgever: Engelmediumshop

trefwoorden: esoterie medium paranormaal spiritueel

beschrijving

Een gezegde als "begin de dag met een lach" is natuurlijk waardeloos als je met een slecht humeur bent opgestaan en er die dag taken op je wachten waarbij je toch al geen zin had ze uit te voeren.

Toch is dit om te buigen; het is zelfs wetenschappelijk bewezen dat, als je je mondhoeken slechts dertig seconden omhoog trekt je jezelf anders zal voelen. Zo eenvoudig is het naar de wetten te leven, eenvoud is het sleutelwoord.

In dit boek beschrijven we hoe je hiermee aan de slag kunt. Want alleen wanneer je iets hebt begrepen kun je ernaar handelen.

Nu is de tijd gekomen ermee aan het werk te gaan: creëer je eigen geluk!
Vertrouw jezelf en toon moed. Sta toe dat je "fouten" maakt (welbeschouwd zijn het eigenlijk geen fouten die je maakt maar leerprocessen). Een leerproces gaat niet zonder slag of stoot. Door jouw benadering van het leven en de keuzes die je maakt leer je iets. Je zou blij moeten zijn dat het soms verkeerd uitpakt want hiervan leer je pas die dingen te doen die jouw weg naar verlichting verkorten, je leert hoe het niet moet. Zo nu en dan zul je een trede op de ladder van begrip terug glijden.
Ruim de scherven op en begin opnieuw. Niemand zal het je kwalijk nemen of teleurgesteld zijn dat het even niet lukt, want dit is de sleutel, dit is het leerproces dat je moet doorlopen. Je volharding opnieuw te beginnen zal met vreugde worden begroet.

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.