Slaapklets! 3

dag en nachtboek

Michal Janssen

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Slaapklets! 3

gebonden: € 14.95

ISBN: 9789082338546, geïllustreerd, 112 blz., October 2016
Formaat: 21.8 (h) x 15.5 (b) x 1.3 (d) cm. Gewicht: 298 gram.

Uitgever: Gezinnig

beschrijving

Slaapklets! deel 3 is het vervolg op de succesvolle eerdere delen. Slaapklets! is een dagboek voor het slapengaan. Met behulp van vragen en opdrachtjes kunnen ouders de dag doornemen met hun kind. Hoeveel sterren geef jij vandaag? Wat was supergoed van jou? Heb je zin in morgen?
Het is een behulpzaam boek om de dag rustig en gezellig af te sluiten. Het biedt ouders de kans in de belevingswereld van hun kind te duiken en voor kinderen is het fijn een moment de volle aandacht van mama of papa te ontvangen. De vragen en opdrachten zijn aanleiding voor nader contact en een moment van ontspanning voor het slapengaan.
In Slaapklets! deel 3 heeft iedere pagina een vast en een variabel deel. In het vaste deel kun je aankruisen wat je die dag hebt gedaan, of het een leuke dag was en wat je die dag goed gedaan hebt. In het variabele deel elke dag een andere opdracht. Er zijn dilemma's, mini-massages, dobbelopdrachten, gekke vragen, tekenopdrachten, opdrachten met cijfers en letters en opdrachten waarbij je een telefoon of tablet nodig hebt.

Inkijkexemplaar:

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.