Olaf & Giraf in Londen

Marijke Aartsen

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Olaf & Giraf in Londen

gebonden: € 14.95

ISBN: 9789082337006, geïllustreerd, 24 blz., February 2015, MUL
Formaat: 30.4 (h) x 25.2 (b) x 1.2 (d) cm. Gewicht: 534 gram.

Uitgever: Thompson Media

serienaam/reeks: Olaf & Giraf

redactie: Sarah Schenk-Thompson

bewerkt door: Bionda Schenk

illustrator: Lucretia Kuijpers

trefwoorden: basisschoolkinderen early engels prentenboek

NB: Er zijn meer uitvoeringen van dit boek.

beschrijving

Olaf en Giraf krijgen een bijzondere vriendschap. Dat gebeurt vaker, zul je denken. Dat klopt. Er is alleen één verschil: Olaf spreekt Nederlands en Giraf spreekt Engels... Lees de avonturen van deze twee vrienden en leer spelenderwijs de Engelse taal.

Lees & Leer!
Samen een tweede taal leren gaat gemakkelijk op jonge leeftijd. Daarom hebben Marijke Aartsen en Sarah Schenk-Thompson deze verhalen van Olaf en Giraf speciaal ontwikkeld voor kinderen in de basisschoolleeftijd, hun ouders en leerkrachten. Het verhaal is beschikbaar als boek en als audioversie. Meer informatie vindt u op www.olafengiraf.nl.

Meer teksten en voorbeelden:

toelichtingHet concept Olaf & Giraf is ontwikkeld voor kinderen in de leeftijd van 3-7 jaar. De makers noemen het Nederlands met een vleugje Engels en willen op deze manier het Engels spelenderwijs introduceren bij het jonge publiek.

Naast een prachtig prentenboek wordt er momenteel aan een audioversie gewerkt om de juiste uitspraak van het Engels bij kinderen (en volwassenen) te stimuleren. Voor meer informatie kijkt u op www.olafengiraf.nl
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Vergelijkbare uitvoeringen van dit boek:

Olaf & Giraf in Londen

overig audio: € -1.00
Het Olaf & Giraf in Londen Luisterboek is een mooi zelfstandig product voor in de auto, voor thuis en voor op school. Het combineert ook ...

Meer boekennieuws op Facebook.