The Outerweb

en de vrouwen tegen de robots

Rogier van Kralingen

 
 

paperback/ gebrocheerd: € 20.00: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789082331004, October 2015
Formaat: 21.1 (h) x 14.8 (b) x 3.3 (d) cm. Gewicht: 533 gram.

Uitgever: Pumbo.nl B.V.

trefwoorden: democratie duurzaamheid feminisering filosofie internet maatschappij natuur onderwijs samenleving technologie toekomst vrijheid vrouw wetenschap

beschrijving

The Outerweb is de volgende fase van het internet. Het is een directe versmelting tussen mens, milieu en machine, waarmee alle dingen op aarde, van persoon tot computer en van gebruiksvoorwerp tot levende cellen, met elkaar in verbinding zullen staan.
De term staat voor de nieuwste technologische sprong die de mensheid op het punt staat te maken: een evolutie van het bestaande internet naar een nieuw en wereldoverspannend netwerk dat digitale informatie koppelt aan de fysieke en biologische wereld. Een netwerk dat een aaneengesloten mechanisme en organisme tegelijk is.
Het is glorieus en angstaanjagend tegelijkertijd. In tijden dat de wereld in een permanente staat van flux is gekomen, met de grootste uitdagingen die de mensheid ooit heeft moeten aangaan, bouwen we aan een 'web' dat zich 'binnen' onszelf en 'buiten' op en om de aarde begeeft.
The Outerweb. De grote vraag is of we dat gaan overleven.

Inkijkexemplaar:

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.