Leven van je tijd

een bundeling van persoonlijke ervaringen over betekenisvol leven

Joeri Kabalt; Nina Timmermans; Sofie Hendrikx

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Leven van je tijd

paperback/ gebrocheerd: € 18.00

ISBN: 9789082326154, geïllustreerd, December 2016
Formaat: 21.1 (h) x 16.1 (b) x 1.1 (d) cm. Gewicht: 249 gram.

Uitgever: Kessels & Smit Publishers bv.

redactie: Wouter van Wingerden

fotografie: Sanne Kabalt

beschrijving

We zijn op zoek. Naar geluk, fijn werk, onze bijdrage aan de wereld. We ervaren druk en hebben het (te) druk. We proberen te mediteren of lezen een boek. Op zoek naar antwoorden en aanknopingspunten. Hoe lééf ik mijn leven? En hoe kan ik dat doen op een manier die voor mij van betekenis is?
In dit boek onderzoeken wij wat deze vragen voor ons betekenen. Dat is persoonlijk en verschillend voor ieder van ons. We geven met onze verhalen een inkijkje in onze binnenwereld. Door te delen welke vragen en gedachten er spelen terwijl we werken, sporten, dansen, lezen of tijd doorbrengen met ons gezin. Hoe wij onze tijd proberen te leven, op een manier die voor ons betekenisvol is. En hoe lastig dit kan zijn.
We schreven over grote en kleine vragen, over acties en reflecties. Met een vraagteken. Je vindt in dit boek dan ook geen eenduidige antwoorden over wat wel of niet werkt. Wel vind je er onze verhalen en mogelijk de inspiratie om zelf over je eigen vragen na te denken en daarmee aan de slag te gaan.

Inkijkexemplaar:

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.