De acht stappen

van wens naar werkelijkheid

Frank Coolen

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
De acht stappen

paperback/ gebrocheerd: € 27.95: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789082320244,
Formaat: 21.1 (h) x 14.5 (b) x 1.9 (d) cm. Gewicht: 363 gram.

Uitgever: Pumbo.nl B.V.

beschrijving

Je kent het vast wel. Je begint ergens aan; vol enthousiasme. Meestal houd je het wel een paar weken vol, maar door gebrek aan belangstelling van buitenaf en wellicht in jezelf, je doorzettingsvermogen en wat al niet meer, houd je het na een tijdje weer voor gezien. De 'doorzetters' beginnen er misschien nog een tweede, of zelfs nog een derde keer aan, maar op de een of andere manier wordt een eenmaal begonnen pad zelden voltooid. Als je ergens aan begint zul je namelijk altijd rekening moeten houden met tegenslagen, zaken waar geen rekening mee gehouden is. Je had zeeën van tijd, maar sinds je er aan begonnen bent, lijkt iedereen van alles van je spaarzame tijd af te willen snoepen. Je werd nooit gebeld, maar ineens staat de telefoon roodgloeiend. De kinderen lieten je met rust, maar ineens vragen ze je volledige aandacht. Zo wil je (eindelijk) eens gaan sporten, en zo moet je ineens overwerken... Het lijkt altijd wel wat waarom we niet kunnen volbrengen wat we zijn begonnen.

Wat zou het zijn als we daar eens meer inzicht in zouden hebben? Wat zou het zijn als we ergens aan beginnen en vanaf het begin af aan inzicht kunnen krijgen in de obstakels die, zal je altijd zien, ineens voor onze neus verschijnen? Wat zou het zijn als we vanaf het begin af aan precies de route kunnen zien die we te bewandelen hebben om ons doel te bereiken? Nou, ik zou dat een verademing vinden, en misschien jij ook wel!

In dit boekje presenteer ik DE ACHT STAPPEN; een manier van werken, en vooral ervaren, om een wens, een plan dat je altijd al uit had willen voeren, te voltooien. Aan de hand van een stappenplan word je meegenomen langs hindernissen, vragen, antwoorden en oplossingen, zodat je (eindelijk!) eens kunt volbrengen wat je diep van binnen het liefst zou willen bereiken.

Eindelijk die studie afgerond! Eindelijk dat boek geschreven (zo is dit boek ook tot stand gekomen!), of eindelijk naar het land gereisd, met voldoende spaargeld, waar je al zo lang naar uitgekeken hebt.Aan de hand van thema's, inzichten en een aantal prikkelende vragen wordt je begeleid in het voltooien van de weg die naar je doel leid.

Inkijkexemplaar:

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.