Het macaroni dilemma

de kunst van het slim organiseren van zorg

Dennis Moeke; Stephan Wouters

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Het macaroni dilemma

paperback/ gebrocheerd: € 12.95

ISBN: 9789082314403, geïllustreerd, 80 blz., December 2014
Formaat: 21.3 (h) x 14.9 (b) x 1.2 (d) cm. Gewicht: 140 gram.

Uitgever: Pumbo.nl B.V.

illustrator: Erwin Demmers

beschrijving

Het Macaroni Dilemma: de kunst van het slim organiseren van zorg

Het Nederlandse zorglandschap is volop in beweging. Eén van de belangrijke opdrachten voor de komende jaren is het betaalbaar houden van kwalitatief goede zorg met daarbij de wensen van de cliënt als vertrekpunt. Dit stelt zorgorganisaties voor een uitdaging. In veel gevallen zal de zorgverlening slimmer moeten worden georganiseerd.

Het boek Het Macaroni Dilemma verschaft op een eenvoudige en ludieke manier inzicht in het slim organiseren van zorg. In het boek worden er een aantal praktisch toepasbare modellen en inzichten gepresenteerd. Het boek laat zien dat het verbeteren van de dagelijkse zorgpraktijk leuk en niet altijd ingewikkeld hoeft te zijn.

Het boek is geschreven voor alle zorgprofessionals in Nederland. Iedereen die dagelijks verantwoordelijk is voor zorg, hulp en/ of ondersteuning van bewoners, cliënten of patiënten zal herkenbare praktijkvoorbeelden tegenkomen. Als zorgprofessional bent en blijft u de expert van de zorginhoud. Dit boek gaat dan ook niet over de inhoud van de zorg, maar over de organisatie ervan.

Inkijkexemplaar:

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.