Rode handen

roman

Daniëlle Pasma

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Rode handen

paperback/ gebrocheerd: € 19.95: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789082312010, 288 blz., February 2015
Formaat: 23.8 (h) x 17.1 (b) x 2.7 (d) cm. Gewicht: 593 gram.

Uitgever: Uitgeverij Writing Warriors

trefwoorden: krijger middeleeuwen reïncarnatie vorige levens

beschrijving

Ambers leven verandert volledig wanneer zich herinneringen aan een vorig leven als middeleeuwse huurling ontvouwen. Het blijft echter niet bij herinneringen alleen...
Haar ruige alter ego met zijn leven van vuur, vrijheid, vechten en vrouwen komt weer volledig terug en gooit alles overhoop. Wisselend van haar huidige onzekere zelf naar de wilde en ongeremde Tamás, wordt Amber heen en weer geslingerd tussen heden en verleden. De huurling zit niet alleen in haar gedachten, zelfs haar lichaam krijgt zijn oude gevoelens weer terug. Amber raakt compleet in verwarring wanneer ze ontdekt dat haar vroegere zelf niet van plan is te vertrekken en zij het leven van zowel man als vrouw in één lichaam moet zien te leiden. Dan blijkt dat nog meer mensen uit Tamás' bestaan zijn teruggekeerd en levenslange rode draden worden zichtbaar...

Inkijkexemplaar:

Meer teksten en voorbeelden:

over de schrijver(s)Daniëlle Pasma (1969) volgt een boeiend levenspad.
Na een bestaan als dierenarts, werd ze klassiek homeopaat voor mensen, en nu geeft ze al jaren trainingen op het gebied van spirituele natuurbeleving in het prachtige, Noord Hollandse Bergen.
Schrijven is van kinds af aan haar passie. Rode handen is haar eerste roman.
recensie citaatDe sfeerschetsen van de middeleeuwen zijn haast onwerkelijk, zo goed! Je voelt als lezer mee met het hartverscheurende verdriet, met de behoefte die de personages voelen om liefde te ervaren, bevestiging te krijgen van hun familie in wie ze zijn. De zoektocht naar zichzelf, de rode draad door het verhaal is magistraal neergezet, dusdanig dat je als lezer niet anders kunt dan je volledig mee te laten voeren in het avontuur vol rauwe liefde, geweld en zelfverwoesting.

recensie citaatHet een spiritueel verhaal naar het zoeken van wie je bent, naar je verleden, een vorig leven. Het is een ontzettend spannende roman. Hij is niet alledaags wat hem juist zo aantrekkelijk maakt. Ik vond het een ontzettend leuk en goed boek en raad hem zeker andere mensen aan om te lezen! Het verhaal heeft mij persoonlijk weten te raken en ik denk dat het weinig mensen onberoerd zal laten. recensie citaatHet verhaal van Tas en zijn vriend Kev leest als een avonturenroman, met klinkende zwaarden, bloed, zweet en tranen, vriendschap en jaloezie. Over leven bij de Roma, het leven op een kasteel en een tocht van Hongarije naar Schotland, om 't puntje van de stoel te zitten tijdens de gebeurtenissen tijdens het leven van Tas, welke onlosmakelijk verbonden zijn met Amber in dit leven. Daarnaast het leven van Amber in het heden, die een balans moet zien te vinden tussen de man en de vrouw in haar.
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.