Voetspoor

Tjerk Lammers

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Voetspoor

paperback/ gebrocheerd: € 17.50

ISBN: 9789082309065, 350 blz., September 2019
Formaat: 21.1 (h) x 13.1 (b) x 2.7 (d) cm. Gewicht: 401 gram.

Uitgever: Mooks Publishing

trefwoorden: amsterdam, politie, fetishisme, moord

beschrijving

De nieuwe crimesensatie van vaderlandse bodem – het wervelende relaas van de jacht op een massamoordenaar in Amsterdam.

‘Het duurde even voor Sterre doorhad dat er een voet in haar koelkast stond. Had ze echt gezien wat ze dacht gezien te hebben? Ze trok de deur van de koelkast voorzichtig op een kier.
Toen het lampje aanfloepte was het alsof de tenen een stukje naar voren sprongen.
De nagels waren keurig geknipt en roodgelakt. Ook de rest van de voet zag er zeer verzorgd uit. Sterre’s blik gleed over de enkel naar boven en bevroor op de zaagrand: de aders, spieren, pezen en het bot waren zo keurig afgesneden, dat het te mooi leek om echt te zijn.
En toen verloor ze, door een klap tegen haar achterhoofd,
het bewustzijn…’

Spanning en humor, verlies en verdriet, haat en liefde, rock ‘n’ roll, geweld en voetfetisjisme vormen de ingrediënten van dit waanzinnige verhaal. En tijdens de verrassende ontknoping wordt het adrenalinepeil van de lezer hoog opgejaagd.

TJ Lammers werkte jarenlang in de muziek­industrie, richtte popglossy’s Aloha en Revolver op en schreef een aantal bestsellers over popmuziek – waaronder de New York Times Best Seller ‘Iron Man’ met Tony Iommi. Met Voetspoor treedt Lammers toe tot de eredivisie van de Nederlandse misdaadliteratuur.

Meer teksten en voorbeelden:

over de schrijver(s)Over TJ Lammers
TJ Lammers werkte voor platenmaatschappijen in Hilversum en Londen met bands en artiesten als Led Zeppelin, Elton John, Rod Stewart, Bon Jovi, Olivia Newton­ John en Van Morrison. Hield kantoor te Amsterdam, Londen en Los Angeles als manager van bands als Powerplay, Stage Dolls, Sjako! en Manic Eden.
Richtte in 1999 popglossy Aloha op, in 2005 gevolgd door Revolver Magazine, en was hoofdredacteur van beide muziekbladen. Interviewde iedereen van Ozzy Osbourne, The Police, Sheryl Crowe, Brian Wilson en Ray Davis tot Ringo Starr.
Legde zich toe op het ‘ghostwriten’ van de autobiografie van Heavy Metal­legende Tony Iommi, Iron Man: My Life Through Heaven And Hell With Black Sabbath (Da Capo Press in de VS, Simon & Schuster in de rest van de wereld, vertaald in o.a. Duits, Frans, Italiaans, Zweeds, Fins, Hongaars en Pools) en haalde daarmee in november 2011 de New York Times Best Sellers List. Schreef daarna o.a. Dijkdoorbraak - Rock Van Eigen Bodem 1958 – Heden (2012 Ambo|Anthos/ Universal Music), Lexjooo (2017, Luitingh­Sijthoff/ Universal Music) met Lex Harding en Peer (2018, Mooks Publishing) met Peter Koelewijn.
Woont met Maan in Hilversum en heeft een poes die Henkie heet.
toelichtingAmsterdam schrikt op van een spoor van afgezaagde voeten. Spanning en humor, verlies en verdriet, haat en liefde, dementie, voetfetisjisme en rock & roll vormen de ingrediënten van dit meeslepende verhaal.
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.