Kuiken in de sneeuw

Thea Dubelaar; Jenny Bakker

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Kuiken in de sneeuw

gebonden: € 16.95

ISBN: 9789082308600, geïllustreerd, 24 blz., December 2014 UITVERKOCHT!

Uitgever: Concerto Kids

beschrijving

'Kuiken in de sneeuw', een gedeeltelijk handgemaakt prentenboek van illustrator Jenny Bakker en zilveren griffel winnares Thea Dubelaar.
Het boek is bestemd voor peuters en kleuters en heeft veel extra's: fantaseer- en schrijfuitdaging, spelletjes, ansichtkaart, kleurplaat en kleurpotlood.

'Kuiken in de sneeuw' verteld op rijm over een kuikentje dat onbezorgd de sneeuw invliegt maar al snel half bevroren in dat koude wit zit te bibberen. Een groot en schattig schaap komt hem gelukkig redden.

De pers over Jenny Bakkers vorige boeken;
"Iedere pagina is met zoveel zorg samengesteld en de prenten zijn bijna magisch, zo mooi als ik ze vindt". Bibies boeken.(Zo blij met jou, 2014)
"....an engaging story with gorgeous illustrations." (over Get well soon, Grandpa. VS, 2014)
"Schitterende illustraties", Leestafel.info (over: Heksje Trees, 2008)

Inkijkexemplaar:

Meer teksten en voorbeelden:

over de schrijver(s)Jenny Bakker, illustrator/vormgever, heeft rond de 50 boeken geïllustreerd en is gepubliceerd in het binnen- en buitenland. Publiceert o.a. bij Clavis, Zwijsen, Leopold en uitgeverij Holland. Haar werk wordt veelal geroemd.

Thea Dubelaar, schrijver, won met haar eerste boek de zilveren griffel en schreef daarna meer dan 60 boeken. Haar laatste boek 'De jongen die viel' is tip bij de kinderjury 2014. Publiceert o.a. bij de Eenhoorn, Ploegsma en Abimo.
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.