Life is a Game!

sleutels voor een licht en zinvol leven vol joy

Jan Vermeiren

Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
 
Life is a Game!

paperback/ gebrocheerd: € 19.95: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789082303308, December 2014
Formaat: 25.5 (h) x 17.9 (b) x 1.4 (d) cm. Gewicht: 453 gram.

Uitgever: B for Books distriBution

beschrijving

Auteur Jan Vermeiren is auteur van de bestseller Hoe LinkedIn nu echt gebruiken waarvan meer dan 50.000 exemplaren werden verkocht.

Life is a game is van een totaal andere orde en geeft antwoordt op de vraag: wil je lichter en vreugdevoller leven? Het beschrijft hoe je dit doet door drie fasen te volgen. Als je deze inzichten toepast, zie je snel resultaat.
Dat kan zijn: minder stress, meer ontspanning, vlottere communicatie, liefdevollere relaties, aantrekken wat je wenst in het leven en misschien zelfs de reden ontdekken waarom je hier op aarde rondloopt!

Aangezien het "spel van het leven" in essentie een vreugdevolle en plezierige belevenis is, bevat het boek een waaier van eenvoudige, dagdagelijkse en grappige analogieën en metaforen. Je leest hoe monsters, teddyberen, treinen, GPS-systemen, waanzinnige wachters, blije barden en zelfs computergames de weg tonen naar een lichter en vreugdevoller leven!

Daarnaast bevat Life is a Game! een aantal methoden en technieken om snel een stressvolle situatie neutraal te maken. En als je bereid bent een stapje verder te gaan, helpen ze zelfs om op een zachte manier de oorzaak op te lossen zodat je blijvend resultaat ervaart.

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.