Terracotta liefde

non va'via

Morra Jetten

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Terracotta liefde

paperback/ gebrocheerd: € 25.00: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789082293708, geïllustreerd, 276 blz., November 2014
Formaat: 21.0 (h) x 14.5 (b) x 1.5 (d) cm. Gewicht: 500 gram.

Uitgever: PerlaScript

bewerkt door: PerlaScript

beschrijving

Is er hoop voor de Terracotta Liefde tussen Tinda en Leardo?

De gescheiden vol twijfels zittende Tinda heeft tijdens haar vakantie in Sicilië de liefde van haar leven ontmoet: Leardo. De vonk is overgeslagen, al weigert Leardo die zelf volop relatie problemen heeft dit te erkennen. Hij noemt de liefde tussen hem en Tinda geen liefde maar vriendschap plus. Toch, toch staat hij op een dag bij Tinda op de stoep. De hierop volgende 10 dagen en 10 nachten zijn intens en vol vragen voor beiden. Tinda, die altijd meer ziet dan anderen, en meer vragen heeft dan anderen laveert tussen twijfel, hoop en wanhoop en springt van grote hoogte naar diep besef.

Haar paard Kei, de stalgenoten, de familie en het werk spelen hier tussen door hun eigen rol en zorgen dat het gewone dagelijks leven bepaald niet op de achtergrond kan verdwijnen. Vooral niet omdat een dramatische gebeurtenis op het werk voor Tinda aanleiding is zichzelf nog meer vragen te stellen en nog meer te twijfelen.

Is er hoop voor de Terracotta Liefde tussen Tinda en Leardo? Schrijfster Morra Jetten houdt je tot de laatste bladzijde in spanning.

Inkijkexemplaar:

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.