Het pad van de leidende merrie

go with the flow

Nanda van Gestel - van der Schel

 
 

paperback/ gebrocheerd: € 17.50

ISBN: 9789082281705, 176 blz., December 2014
Formaat: 21.2 (h) x 13.7 (b) x 1.5 (d) cm. Gewicht: 240 gram.

Uitgever: Pumbo.nl B.V.

redactie: E.A. Anema-Broer

beschrijving

Het was gemakkelijk voor Nanda om de stroom van het leven te volgen, zolang die haar naar meer ruimte en vrijheid leidde. Terug in Nederland had ze soms het gevoel dat de verbondenheid met de paarden, het Al en de natuur haar ontglipte. Op dat moment komt Flow in haar leven; een eigenzinnige merrie, die respectloos en onbetrouwbaar is geworden. Nanda gelooft dat er onder de harde, aangeleerde laag van verzet een ander, zachter en liefdevoller paard schuilgaat. Pas wanneer ze een lang vergeten deel van zichzelf terugvindt, lukt het Nanda om Flows ware aard naar boven te halen. Uiteindelijk ontdekken mens en paard dat de ultieme vrijheid juist te vinden is in de overgave aan beperkende omstandigheden.
Het pad van de leidende merrie is een zeer persoonlijk en inspirerend verhaal. Het laat zien dat je paarden altijd vanuit liefde mag bezien en behandelen, maar dat liefde soms ook krachtig en standvastig moet kunnen zijn.
Nanda van Gestel-van der Schel (1964) schreef eerder Het paard als spiegel van de ziel en Communiceren met paarden. Door middel van workshops, training en telepathische consulten, hielp ze vele paarden en mensen om dichter tot zichzelf en elkaar te komen.
www.horsewomanship.nl

Inkijkexemplaar:

  1. Leg in mijn winkelwwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.