Huis van vertrouwen

Marijke Hafkamp; Lamkje Jellema

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Huis van vertrouwen

gebonden: € 24.95: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789082253702, geïllustreerd, 172 blz., September 2014
Formaat: 24.9 (h) x 17.5 (b) x 1.7 (d) cm. Gewicht: 667 gram.

Uitgever: Hafkamp/Jellema HvV

beschrijving

Je hoort vaak: "Vertrouwen is een gevoel, het is er of het is er niet". Nee dus. Vertrouwen is grijpbaar en beïnvloedbaar. Vertrouwen is essentieel in samenwerkingsrelaties. Hoe meer vertrouwen er is in de samenwerking hoe groter het werkplezier en hoe beter de resultaten. Maar sterke relaties ontstaan meestal niet vanzelf en hoe je daar zelf aan kunt werken is voor velen een raadsel.
In dit boek ontrafelen de auteurs, Marijke Hafkamp en Lamkje Jellema, het mysterie van vertrouwen. Zij laten zien hoe je heel concreet kunt bouwen aan sterke samenwerkingsrelaties waarin je elkaar leert vertrouwen. Vertrouwen op een goede uitvoering van opdrachten en op het maken van afspraken. Vertrouwen in elkaar als mens.
Op een heldere en aansprekende manier beschrijven de auteurs het huis van vertrouwen. Het fundament, de pijlers en bouwstenen worden zichtbaar. De vele praktijkvoorbeelden en interviews zorgen voor herkenning. De bouwmaterialen en gereedschappen liggen klaar om zelf aan de slag te gaan.
Prof. dr. Joseph W.M. Kessels:
"Een belangrijke opbrengst voor mij is dat ik nu aan het onbestemde gevoel van vertrouwen in de samenwerking duidelijk woorden kan geven. Daardoor kan ik er zelf beter over nadenken en voel ik me minder overgeleverd aan iets waar ik geen invloed op kan uitoefenen. Ik kan er met een ander makkelijker over praten en ben in de gelegenheid om zelf de bouwstenen te kiezen die ik daarbij wil gebruiken."

Marijke Hafkamp en Lamkje Jellema werken veel samen en zijn beide adviseur, trainer en coach met een rijke ervaring in veel organisaties. Zij werken altijd vanuit de visie dat een eerlijke en open communicatie de sleutel is om samen werken te kunnen realiseren.

Inkijkexemplaar:

Meer teksten en voorbeelden:

over de schrijver(s)Marijke Hafkamp en Lamkje Jellema werken veel samen en zijn beide adviseur, trainer en coach met een rijke ervaring in veel organisaties. Zij werken altijd vanuit de visie dat een eerlijke en open communicatie de sleutel is om samenwerken te kunnen realiseren.
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.