Groeien naar lean & meaningful management support

Annemarie de Martines-van Schoonhoven

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Groeien naar lean & meaningful management support

paperback/ gebrocheerd: € 23.95: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789082250008, geïllustreerd, 192 blz., October 2014
Formaat: 23.6 (h) x 15.6 (b) x 1.5 (d) cm. Gewicht: 384 gram.

Uitgever: Pumbo.nl B.V.

illustrator: Bart Linders

trefwoorden: hnw lean nieuw organiseren secretaresse

beschrijving

Het is niet meer van deze tijd om voor één manager te werken. Het kost geld, tijd en flexibiliteit. Het houdt kennis delen en het maken van waardevolle verbindingen tegen. De klassieke baas-secretaresseverhouding zorgt voor een te persoonlijke werkrelatie, die weinig innoverend is, waardoor iedereen achterop raakt. De moderne secretaresse pampert niet meer 'haar' manager als individu, maar het team waarvan zij onderdeel uitmaakt en de hele organisatie, want daar voelt zij zich onderdeel van.

Met het werken in shared service organisaties bespaar je kosten en gaat de kwaliteit van dienstverlening omhoog. Bovendien biedt het veel meer mogelijkheden aan secretaresses om hun talenten verder te ontwikkelen. Met een nieuwe rolverdeling komt de organisatie tot betere prestaties en dat is in het voordeel van de klant, burger, patiënt, leerling.

Het boek biedt tal van handreikingen, best practices en praktijkcases voor het nieuw organiseren van managementondersteuning. Een onmisbaar boek voor iedereen die informatie en inspiratie wil opdoen voor de eigen organisatie. Een boek van de praktijk voor de praktijk.

Inkijkexemplaar:

Meer teksten en voorbeelden:

toelichtingEen boek met tal van handreikingen, best practices en praktijkcases voor het nieuwe organiseren van managementondersteuning.

Het is vooral bedoeld om je als lezer te inspireren en faciliteren om een eigen invulling te geven aan de nieuwe managementondersteuning binnen jouw eigen organisatie.
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.