Aan gene zijde

Een toneelroman

Rutger Willem Weemhoff

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Aan gene zijde

paperback/ gebrocheerd: € 19.95: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789082229837, 240 blz., September 2017

Uitgever: Partout

beschrijving

De hoofdpersoon van deze toneelroman lijdt aan een multiple personality syndroom en bestaat uit maar liefst 25 personificaties.
Stuk voor stuk passeren deze de revue in deze tragikomische vertelling, die zich afspeelt in het hiernamaals, aan gene zijde.
Al met al is het een rocky horror show, met veel satirische, soms zelfs satanische issues. Deze grimmige toneelroman zit vol verwijzingen naar de actualiteit, zoals de totalitaire financialisering van de samenleving, opkomend fascisme, worldwide, maar ook naar verborgen geschiedenis en mystiek. Er worden tal van filosofische uitstapjes gemaakt over bewustzijn en moraal.
Tenslotte gaat het ook over gemankeerde liefde en de stille dood.

Who the hell is: Rutger Willem Weemhoff

Deze auteur was actief als acteur in het theater en voor televisie. Naast zijn bezigheden als acteur studeerde Weemhoff in de jaren ‘80 tevens een tijdlang filosofie aan de Gemeentelijke Universiteit van A’dam. 'Filosofie van de dood, da's pas leven!' luidt zijn montere motto als ‘de filosoof van de dood' in een interview met Filosofiemagazine:
‘Ik sterf, dus ik ben (niet)’.

Als onafhankelijke auteur en publicist schreef hij tal van teksten. Weemhoff biedt zijn schrijfwerk aan via een eigen ideële uitgeverij, onder de naam die zijn totale oeuvre het beste covert: Partout.
Producties zijn uitsluitend te bestellen als paperback.

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.