Persona non grata

uit de gratie

Rutger Willem Weemhoff

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Persona non grata

paperback/ gebrocheerd: € 19.95: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789082229813, May 2015

Uitgever: Pumbo.nl B.V.

beschrijving

De op ware gebeurtenissen gebaseerde roman Persona non grata beschrijft het levensverhaal van de frivole dr. Eduard Kommer.
Zijn montere levensmotto was: vrij mijn koers. Met zijn vrijgevochten levenswijze was hij zijn tijd ver vooruit. Enerverende issues in dit boek: zijn jeugd in Indië, zijn studie medicijnen in Utrecht, roeien, huwelijk, tweede wereldoorlog, actief in het artsenverzet, zijn verre reizen als scheepsarts, de diepe hartstocht voor zijn concubine, zijn scheiding, nogmaals Indië, familieperikelen, wanhoop en dood.

Who the hell is: Rutger Willem Weemhoff

Deze auteur was actief als acteur in het theater en voor televisie. Naast zijn bezigheden als acteur studeerde Weemhoff in de jaren ‘80 tevens een tijdlang filosofie aan de Gemeentelijke Universiteit van A’dam. 'Filosofie van de dood, da's pas leven!' luidt zijn montere motto als ‘de filosoof van de dood' in een interview met Filosofiemagazine: ‘Ik sterf, dus ik ben (niet)’.

Als onafhankelijke auteur en publicist schreef hij tal van teksten. Weemhoff biedt zijn schrijfwerk aan via een eigen ideële uitgeverij, onder de naam die zijn totale oeuvre het beste covert: Partout.
Producties zijn te bestellen als paperback of als e-book.

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.