Word eens wakker Deel 2

geeft antwoord op onopgeloste vraagstukken.

Martin-Jan Nuij

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Word eens wakker Deel 2

paperback/ gebrocheerd: € 29.95: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789082228120, geïllustreerd, 246 blz., July 2017
Formaat: 21.0 (h) x 14.5 (b) x 1.7 (d) cm. Gewicht: 363 gram.

Uitgever: Vior Webmedia V.O.F.

serienaam/reeks: Word een wakker

beschrijving

Word eens wakker is een reeks waarvan dit deel twee is. Na het succes van deel één neemt de auteur ons wederom mee naar diverse locaties die volgens hem minstens 10.000 jaar oud zijn.
De reguliere wetenschap denkt daar anders over. Dit boek draagt veel bewijzen aan voor het feit dat de geschiedenis van onze aarde een andere is dan tot nu toe gedacht.
Welke relatie heeft bijvoorbeeld Stonehenge met losse stenen in de Sahara woestijn?
Dit rijk geïllustreerde boek zal u duidelijk maken hoe het mogelijk is dat mensen die duizenden jaren geleden leefden bouwwerken als bijvoorbeeld Stonehenge bouwden zonder de technieken waarover wij nu beschikken.


Martin-Jan Nuij is de eerste onderzoeker die ontdekte dat er een relatie is en die de vele puzzelstukjes bij elkaar bracht.

Heeft u na het lezen van dit boek nog vragen dan kunt u de auteur zelf benaderen via de Facebook pagina word eens wakker: www.facebook.com/wordeenswakker

Martin-Jan Nuij (17-12-1989) is een self-made onderzoeker, hij studeerde microbiologie & chemie en verdiepte zich in de wereld godsdiensten. Hij schreef eerder een boek in romanvorm over de diamantindustrie.

Meer teksten en voorbeelden:

inhoudsopgaveInleiding
Stonehenge
Leylijn
Hunebedden
Mu
Lemuria
Area 51
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.