Onbeperkte liefde

de onwetende verbondenheid van twee geliefde mensen

Wirin Jewlal

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Onbeperkte liefde

paperback/ gebrocheerd: € 10.00

ISBN: 9789082221732, 80 blz., October 2017
Formaat: 21.1 (h) x 13.6 (b) x 0.9 (d) cm. Gewicht: 111 gram.

Uitgever: Auteursimpresariaat Baumann & Co

redactie: Wim Kamerbeek

beschrijving

Een boek over 'onbeperkte liefde' door iemand die lichamelijk en verstandelijk beperkt is. De liefde die alles overwint, die kracht geeft en het onmogelijke mogelijk maakt. In een sprookjesachtige vertelling worden twee geliefden op de proef gesteld.

Door zelfzuchtigheid en arrogantie haalt prins Alberto zich de toorn van God op zijn hals. Hij krijgt een nieuwe kans in een tweede leven en keert terug als gehandicapte jongen. Hij groeit op in Den Haag en komt in 2008 te werken in de speciale werkplaats van het AC Westenburg. Daar ziet hij voor het eerst vreemde tekens op een muur. Het begin van een groot avontuur. Hij moet vier moeilijke opdrachten voltooien om het meisje van zijn dromen van de dood te redden.

​In een fantasievolle vertelling met veel realistische details en humor, wordt u meegezogen in een rollercoaster aan onalledaagse belevenissen. Is zijn doorzettingsvermogen groot genoeg om alle tegenslagen te overwinnen? Uiteindelijk loopt het niet goed af, of toch wel? Liefde laat zich niet beperken.

Inkijkexemplaar:

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.