Twix en de geluksgetallen

vertel en vermenigvuldig!

Gi Caers

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Twix en de geluksgetallen

gebonden: € 9.95

ISBN: 9789082217209, geïllustreerd, 100 blz., August 2014
Formaat: 30.4 (h) x 15.7 (b) x 1.3 (d) cm. Gewicht: 494 gram.

Uitgever: Twix Upon A Time

redactie: Hubertine van den Biggelaar

illustrator: Marieke Blankert

trefwoorden: geluk geluksgetallen getallen kasteel koektrommel koning koningin prinsen prinsessen rekentafels school sprookje tafels tafels leren twix ...

beschrijving

'Twix en de geluksgetallen' is meer dan een sprookjesachtig verhaal over de persoonlijke zoektocht naar geluk. Het verhaal neemt je mee op een verrassende ontdekkingsreis door de wereld van getallen. De prinsen en prinsessen hebben elk een eigen geluksgetal. De avonturen die ze met elkaar beleven, vormen een compleet raamwerk voor de tafels van 1 tot 10. Op het einde van het boek worden alle ezelsbruggetjes en rekentrucjes samengevat en toegelicht. Dit wordt verder ondersteund met extra oefenmateriaal op www.twixuponatime.com, ook voor in de klas!

Inkijkexemplaar:

Meer teksten en voorbeelden:

toelichting'Twix en de geluksgetallen' is meer dan een boeiend sprookje over de persoonlijke zoektocht naar geluk. Het verhaal neemt je mee op een verrassende ontdekkingsreis door de wereld van getallen. De prinsen en prinsessen hebben elk een eigen geluksgetal. De avonturen die ze met elkaar beleven, vormen een compleet raamwerk voor de tafels van 1 tot 10. Op het einde van het boek worden alle ezelsbruggetjes en rekentrucjes samengevat en toegelicht. Dit wordt verder ondersteund met extra oefenmateriaal op www.twixuponatime.com, ook voor in de klas!

Over de auteur: Gi Caers verwonderde zich over het feit dat zijn zevenjarige dochter Laura zijn zelfverzonnen verhaaltjes maanden later tot in de kleinste details wist te herinneren. Waarom was ze dan de tafels de volgende dag al weer vergeten? Zo kwam Gi op het idee om dit sprookje te schrijven, waarin de tafels een magische rol spelen. Het verhaal en de prachtige illustraties van Marieke Blankert bieden de kinderen een uniek en aantrekkelijk handvat voor het onthouden van de tafels.
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.