Gebiedsontwikkeling in vogelvlucht

Robbert Coops

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Gebiedsontwikkeling in vogelvlucht

paperback/ gebrocheerd: € 15.45

ISBN: 9789082199390, 96 blz., April 2016
Formaat: 21.5 (h) x 14.0 (b) x 1.5 (d) cm. Gewicht: 236 gram.

Uitgever: Einstein Books en Ebooks

beschrijving


Gebiedsontwikkeling in vogelvlucht geeft een beeld van de praktische mogelijkheden en beperkingen van gebiedsontwikkeling. Voorbeelden laten zien hoe weerbarstig de praktijk is voor opdrachtgevers en opdrachtnemers uit de bouw- en infrasector. Zeker wanneer het economisch niet meezit, zijn creativiteit en flexibiliteit geboden. Het boek - bestaande uit een serie artikelen uit het dagblad Cobouw - geeft tips en laat zien op welke wijze gebiedsontwikkeling wél succesvol kan worden gerealiseerd.

Over de auteur
Robbert Coops (1949) studeerde sociale geografie aan de Rijksuniversiteit Groningen. Daarna werkte hij geruime tijd bij de Rijksplanologische Dienst en het Ministerie van Volkshuisvesting en Ruimtelijke Ordening. Na enige tijd bij de Sociaal-Economische Raad en het Informatie Centrum voor Schoolgebouwen gewerkt te hebben als communicatieverantwoordelijke, stapte hij over naar de communicatieadviespraktijk. Als zelfstandig adviseur (Coops Public Affairs) is hij sinds 2014 verbonden aan Adviesbureau voor Marketing en Public Relations Winkelman Van Hessen.
Robbert Coops publiceerde veel over onderwerpen als milieu, bouw, infrastructuur, overheidscommunicatie, lobby en overheidsmanagement. Het dagblad "Cobouw" publiceerde in de loop der jaren menig opiniebijdrage van zijn hand.

Dit boek is ook digitaal te lezen als interactief smartbook. Zie www.einsteinbooks.info

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.