De Bresjes

Jan Dijkgraaf

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
De Bresjes

paperback/ gebrocheerd: € 19.99: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789082195583, 256 blz., April 2021
Formaat: 21.0 (h) x 14.0 (b) x 2.0 (d) cm. Gewicht: 369 gram.

Uitgever: V.O.F. Buttkicken.nl

beschrijving

Henk Bres leefde een leven van 12 ambachten en 14 ongelukken. Zijn meest in het oog springende beroepen: seksclub-eigenaar, uitsmijter, crimineel, hooligan, dierenactivist, beroeps-Hagenees en tegenwoordig: AOW’er.

Vanwege de vele klappen op zijn kop kan hij niet zonder zijn extern geheugen Corry Hendriks. Sterker: als ‘mijn Corretje’ overlijdt, zorgt Henk dat hij door het wraken van de moord op Pimn Fortuyn in de gevangenis mag gaan wonen. En dat is géén grap!

Deze (geactualiseerde) biografie beschrijft het leven van Henk en Corry tot in de meest intieme details. Met alle hoogte- en dieptepunten. Het is een hilarisch boek waarin de Bresjes zichzelf geen moment sparen en achter die ruwe bolster van Henk Bres een enorme blanke pit blijkt schuil te gaan.

‘Ik vind niet dat ik raar ben. Vind jij dat ik raar ben, Jan?’

Inkijkexemplaar:

Meer teksten en voorbeelden:

over de schrijver(s)Jan Dijkgraaf (Rotterdam, 1962) leerde Henk Bres als verslaggever van Panorama in de jaren ’90 kennen en hield vanwege zijn voorkeur voor paradijsvogels altijd contact met Bres. Hij schreef vorig jaar met de Meiland-biografie ‘Martien’ al een onvervalste bestseller.inhoudsopgave1 Dan maar dood
2 Ik vind het een eer
3 De familie Bres
4 Alles voor de club
5 Henk en de vrouwtjes
6 Brood op de plank
7 De crimi-kneus
8 Onbehouwen knuffelbeer
9 Premier Pim
10 Dankzij Ome Ton
11 Het ouwe lijf
12 Het einde
toelichtingDeze (geactualiseerde) biografie beschrijft het leven van Bekende Hagenees Henk Bres en zijn Corry Hendriks tot in de meest intieme details. Met alle hoogte- en dieptepunten. Een hilarisch boek waarin de Bresjes zichzelf geen moment sparen en achter die ruwe bolster van Henk Bres een enorme blanke pit blijkt schuil te gaan.
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.