Moord op het stadhuis

Rob Vente

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Moord op het stadhuis

paperback/ gebrocheerd: € 14.95

ISBN: 9789082195576, 210 blz., November 2019
Formaat: 21.5 (h) x 13.5 (b) x 1.6 (d) cm. Gewicht: 291 gram.

Uitgever: V.O.F. Buttkicken.nl

serienaam/reeks: Rob Vente

redactie: Bob Dijkgraaf

beschrijving

Rechercheur Fred Groen moet onder druk van burgemeester Ahmed Aboutaleb een vermissingszaak oplossen. De zoon van Ferdinand Ferwerda, ooit de strenge, onverbiddelijke commandant van het regiment Stoottroepen, is van de een op de andere dag verdwenen. Ferwerda vecht tegen dementie en lijkt dingen achter te houden voor de rechercheur. Het is aan Groen om te achterhalen wat. Maar hoe dieper hij in de zaak duikt, hoe meer raadsels hij tegenover zich krijgt. Groen komt in aanraking met een hoop twijfelachtige figuren en weet niet meer wie hij moet vertrouwen.

De zaak lijkt vast te zitten en als een van de ondervraagden op klaarlichte dag bruut wordt vermoord in het stadhuis, wordt het voor Groen nog belangrijker om deze zaak tot een goed einde te brengen. Hij ontvangt een bedreiging en vecht niet alleen tegen een hem onbekende dader, maar ook tegen de tijd. Want hoe langer het duurt, hoe groter de kans dat hij Ferwerda junior niet meer levend terug vindt.

Inkijkexemplaar:

Meer teksten en voorbeelden:

over de schrijver(s)Sportjournalist Rob Vente volgde decennia het topvoetbal. EK's, WK's, Europa Cup. Na op de perstribune te zijn afgezwaaid, ontpopt de geboren en getogen Rotterdammer zich tot een veel gelezen en geprezen schrijver van detectives. De productieve auteur rijgt spanning, humor en plotwendingen vaardig aaneen tot een boeiend geheel. Waarbij Rotterdam een dynamisch decor vormt en Vente's favoriete club Feyenoord vaak als een roodwitte draad door het originele verhaal loopt. toelichting'Moord op het Stadhuis' is de veertiende Rotterdamse thriller van Rob Vente. In dit boek moet rechercheur Fred Groen een vermissingszaak én een bizarre moord op het stadhuis zien op te lossen.
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.