Moord in de Koopgoot

Rob Vente

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Moord in de Koopgoot

paperback/ gebrocheerd: € 14.95

ISBN: 9789082195569, 192 blz., May 2019
Formaat: 21.6 (h) x 13.5 (b) x 1.5 (d) cm. Gewicht: 295 gram.

Uitgever: V.O.F. Buttkicken.nl

serienaam/reeks: Rob Vente

redactie: Bob Dijkgraaf

trefwoorden: rob vente, detective thriller, rotterdam, koopgoot, fred groen

beschrijving

Rechercheur Fred Groen moet aanvankelijk geen moord oplossen, maar er eentje zien te verijdelen. Een gerespecteerde notaris in ruste, een ogenschijnlijk saaie, bedaarde vijftiger, gaat volledig door het lint, als zijn veel jongere, frivole vrouw hem na elf maanden huwelijk plotseling verlaat en voor een niet al te goed bekend staande ober kiest. Prompt dreigt de bedrogen echtgenoot zijn overspelige wederhelft en de louche kelner om zeep te brengen. Fred Groen dient de gefrustreerde notaris op andere gedachten te brengen, maar slaagt daar niet in.
In de nachtelijke Koopgoot wórdt vervolgens een brute moord gepleegd. Maar niet door degene die voor de hand ligt. Groen staat voor een raadsel. In zijn noeste speurtocht naar de moordenaar wordt de soms vertwijfelde rechercheur op het verkeerde been gezet, moet vernederingen slikken, zelfs van zijn principes afwijken, alvorens hij de hoogst verrassende pleger van de meedogenloze misdaad, heeft ontmaskerd.

Inkijkexemplaar:

Meer teksten en voorbeelden:

over de schrijver(s)Sportjournalist Rob Vente volgde decennia het topvoetbal. EK's, WK's, Europa Cup. Na op de perstribune te zijn afgezwaaid, ontpopt de geboren en getogen Rotterdammer zich tot een veel gelezen en geprezen schrijver van detectives. De productieve auteur rijgt spanning, humor en plotwendingen vaardig aaneen tot een boeiend geheel. Waarbij Rotterdam een dynamisch decor vormt en Vente's favoriete club Feyenoord als een roodwitte draad door het originele verhaal loopt. toelichtingMet 'Moord in de Koopgoot' levert de Rotterdamse auteur Rob Vente zijn dertiende boek in de Fred Groen-reeks af. Vol spanning, humor en verrassende plotwendingen, zoals we van de oud-sportjournalist uit Rotterdam gewend zijn.
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.