Als je alleen...

erotisch relatiedrama

Iris Pinson

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Als je alleen...

paperback/ gebrocheerd: € 19.95: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789082192902, 276 blz., February 2014
Formaat: 23.0 (h) x 15.0 (b) x 1.7 (d) cm. Gewicht: 435 gram.

Uitgever: Pinson Publisher

beschrijving

"Als je alleen..." gaat over de levensloop van een vrouw die afstand neemt van haar afkomst en een succesvolle carrière doorloopt.

Sonja Plattel is een zelfstandige vrouw die van jongs af aan heeft geleerd om voor zich zelf op te komen en haar eigen zaken te regelen. Door haar verschijning trekt ze mannen aan die haar aantrekkelijk vinden. Ze beseft dat ze hen om haar vingers kan winden wanneer het haar uitkomt. Het is hun probleem dat ze verliefd op haar worden en ze consumeert ze, alsof ze van een maaltijd geniet. Ze maakt heel geraffineerd de afweging in hoeverre ze in een relatie investeert. Totdat zij zelf in een relatie wordt geconsumeerd en ontkent dat dit haar grote liefde is. Ze verdringt haar passie door zich in andere relaties te storten waarvan ze diep in haar hart weet dat deze maar beperkt houdbaar zijn.

Zonder zich er veel van aan te trekken nestelt ze zich in een wereld die niet de hare is, maar past zich wonderwel aan. Sonja koestert het beeld wat mensen van haar hebben. Hardwerkend, netjes, eerlijk en loyaal. De vraag is in hoeverre ze echt eerlijk en loyaal is? Het is een continue afweging tussen ongeremde kortstondige seks en passie. Of is de kortstondige seks slechts een middel om tot het acceptatieproces van de passie en echte liefde te komen?


Trefwoorden: carrière, carriere, drama, emotie, emotioneel, erotiek, erotisch, kantoor, liefde, relatie, seks, sex, tragiek.

Inkijkexemplaar:

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.