Alleen en toch samen

korte verhalen over alleengeboren tweelingen

Aranka Reeuwijk

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Alleen en toch samen

paperback/ gebrocheerd: € 12.00

ISBN: 9789082192216, geïllustreerd, 100 blz., December 2015
Formaat: 21.0 (h) x 14.5 (b) x 1.0 (d) cm. Gewicht: 159 gram.

Uitgever: Bewustwording door Bewustzijn

beschrijving

"Het is op zich niet moeilijk om alleen te zijn hier op aarde, maar samen aan het leven beginnen en dan alleen verder moeten........ dat is moeilijk. Voor sommige mensen helaas te moeilijk."

Scheelt het als je weet dat je aan de start van je leven getuige bent geweest van het sterven van je tweelinghelft? Ja! Want dat haalt heel veel onzekerheid weg over emoties die je in het hier en nu beleeft maar niet kan plaatsen. Ben je dan genezen? Nee, dat niet, maar wel een immens grote stap dichter bij jezelf en mogelijkheid tot heling.

Dit boek bevat meer dan dertig korte verhalen over uiteenlopende onderwerpen. Maar allemaal met een zelfde rode draad. Hoe het verlies van je tweelinghelft in de baarmoeder je manier van leven heeft bepaald tot nu toe. Alleengeboren tweelingen heten ze. Mensen die voordat ze worden geboren getuigen zijn geweest van het sterven van hun tweelinghelft in de baarmoeder.

Aranka Reeuwijk-Willems is werkzaam als coach-trainer en gespecialiseerd in het fenomeen alleengeboren tweelingen. In het dagelijks leven begeleidt ze deze groep mensen naar meer inzicht en geluk in hun leven door ze te helpen om dit grote verlies een plek te geven in hun leven. Dit doet zij middels persoonlijke sessies maar ook in groepsverband met behulp van familieopstellingen.

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.