Ik wou dat ik twee hondjes was

dan kon ik samen spelen

Aranka Reeuwijk-Willems

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Ik wou dat ik twee hondjes was

paperback/ gebrocheerd: € 22.00: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789082192209, 216 blz., March 2014
Formaat: 21.0 (h) x 14.5 (b) x 2.0 (d) cm. Gewicht: 318 gram.

Uitgever: ABC Distributie

redactie: Ida Bromberg

beschrijving

"Ik voelde machteloosheid, verdriet en angst om in de buurt te komen, omdat het zo eng aanvoelde, zo koud en levenloos. Bewegen durfde ik niet. Het was mijn tweelingbroer, die niet meer leefde. Ik wilde hem niet alleen laten, dit voelde zo erg als verraad en falen. Bovendien maakte het mij intens verdrietig. Toch moest ik hem achterlaten, want ik moest wel geboren worden. Op pijnlijke wijze gescheiden van elkaar."

Dit boek bestaat uit twee delen. Deel één bevat mijn levensverhaal en verhalen van acht anderen die aan de basis van hun leven hetzelfde trauma hebben meegemaakt: we hebben nog voor onze geboorte onze tweelinghelft verloren. Ieder heeft op zijn of haar eigen wijze een zoektocht afgelegd naar iets waarvan we niet wisten dat we het ooit hadden. Een zoektocht naar de verklaring van diverse klachten, naar de oorsprong van gevoelens van leegte en gemis, gepaard met onbewuste schuldgevoelens en vooral ook een onvervulbaar verlangen naar heelheid.

Deel twee biedt veel achtergrondinformatie over het fenomeen alleengeboren tweelingen en is met de bijbehorende oefeningen te gebruiken als werkboek, om zelf ook op ontdekkingsreis te gaan.

Aranka Reeuwijk-Willems (1968) is werkzaam als trainer en coach, gespecialiseerd in stress gerelateerde problematiek, waarbij zi veelvuldig gebruik maakt van biofeedback en hartcoherentie.

Inkijkexemplaar:

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.