Handboek bouw jouw groepslessen

voor sport en fitness managers

Xavier Martins Dias; Kelby Jongen

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Handboek bouw jouw groepslessen

gebonden: € 29.95: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789082190496, geïllustreerd, 112 blz., October 2016
Formaat: 21.7 (h) x 14.5 (b) x 1.3 (d) cm. Gewicht: 342 gram.

Uitgever: BlackBoxPublishers

redactie: Jan Middelkamp

beschrijving

Veel sportclubs, fitnessclubs maar ook sportverenigingen bieden lessen in groepsverband aan. In fitnessclubs traint naar schatting zo'n 30% van de leden in groepsverband. Daarnaast zijn er ook steeds meer clubs die alleen nog maar groepslessen aanbieden.
Sinds enkele decennia wordt er in fitnessclubs systematisch gewerkt aan groepsfitness management (GFM) gericht op een maximale deelname aan groepslessen. Deze inzichten en methoden zijn ook toepasbaar in andere contexten, zoals bijvoorbeeld in sportverenigingen.
Dit praktische handboek is bedoeld voor iedere coördinator of manager die zich in sport of fitness met groepslessen bezighoudt en de kwaliteit en kwantiteit ervan wil verbeteren. Het boek beschrijft hoe je in tien praktische stappen een succesvolle groepslessen afdeling kuntbouwen.

Inkijkexemplaar:

Meer teksten en voorbeelden:

toelichtingGroepslessen binnen de fitness zijn onverminderd populair. Dit praktische handboek is bedoeld voor iedere coördinator of manager die zich in sport of fitness met groepslessen bezighoudt en de kwaliteit en kwantiteit ervan wil verbeteren. Het boek beschrijft hoe je in tien praktische stappen een succesvolle groepslessen afdeling kuntbouwen.
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.