Meer succes met de LinkedIn Sales Navigator!

Uitgebreide handleiding om leads te genereren

Corinne Keijzer

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Meer succes met de LinkedIn Sales Navigator!

paperback/ gebrocheerd: € 12.50

ISBN: 9789082190373, geïllustreerd, 103 blz., February 2020 UITVERKOCHT!

Uitgever: Some Books Uitgeverij

illustrator: Rik Keijzer

redactie: Tjerk Noordraven; Roelof Broekman

trefwoorden: sales sales navigator linkedin social selling

NB: Er zijn meer uitvoeringen van dit boek.

beschrijving

Deze handleiding neemt je in ruim 100 pagina’s stap voor stap mee door de Sales Navigator, een tool die behoort tot het sales betaalpakket van LinkedIn. Creëer meer leads en klanten door goed gebruik.

Inkijkexemplaar:

Meer teksten en voorbeelden:

over de schrijver(s)Corinne heeft zich in de afgelopen jaren volledig gespecialiseerd in social media marketing en -strategie, met tegenwoordig vooral de focus op LinkedIn. Met haar bedrijf Digital Moves werkt ze samen met andere ondernemers die ieder hun eigen expertise hebben op gebied van online media. Regelmatig wordt ze gevraagd als spreker, met name over het onderwerp 'social selling met LinkedIn', en daarnaast is ze bedreven in het geven van op maat gemaakte LinkedIn trainingen. Ze is officieel tot ambassadeur benoemd door LinkedIn en ze is auteur van honderden blogs, artikelen en meerdere boeken over social media. In 2017 is zij door een vakjury van de FOTY awards verkozen tot beste zzp'er in de categorie 'Coaching & Training' en in 2019 is zij in de finale bij de beste drie geëindigd op de dag van de zzp'er.inhoudsopgaveHoofdstuk 1: het proces social selling
Hoofdstuk 2: Sales Navigator – uitgebreide tool om leads te genereren
Hoofdstuk 3: Stappenplan social selling
Hoofdstuk 4: Tips en training vanuit LinkedIn
Hoofdstuk 5: de Sales Navigator app
Hoofdstuk 6: Apps en tools om mee samen te werken
toelichtingWie zit er in deze tijd nog op koude acquisitie te wachten? Ruim 90% van de mensen heeft er een hekel aan, dus hoogste tijd om een nieuwe weg in te slaan naar het vinden van nieuwe klanten. De Sales Navigator van LinkedIn is hier uitstekend geschikt voor. Een tool waarmee je relaties met prospects opbouwt, waardoor de kans op afspraken, en daarmee nieuwe klanten, toeneemt.

Deze handleiding neemt je in ruim 100 pagina’s stap voor stap mee door de tool. Voor ieder onderdeel is een uitgebreide uitleg aanwezig, ondersteund door kleuren screenshots. Na het lezen van dit boek weet je hoe de Sales Navigator werkt en hoe je deze fantastische tool toepast in je social selling proces.
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Vergelijkbare uitvoeringen van dit boek:

Meer succes met de Linkedin Sales Navigator!

paperback/ gebrocheerd: € 20.00
Deze praktische handleiding van de bekende Nederlandse LinkedIn expert Corinne Keijzer neemt je in ruim 100 pagina’s stap voor stap mee door de tool.

Meer boekennieuws op Facebook.