Jackpot

€ 3.000.000,00?

J.B. te Boekhorst

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Jackpot

paperback/ gebrocheerd: € 19.90: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789082178067, 344 blz., June 2016
Formaat: 22.8 (h) x 15.4 (b) x 2.2 (d) cm. Gewicht: 548 gram.

Uitgever: CD publishers

redactie: E.C. te Boekhorst

beschrijving

Wat zou jij doen? Zomaar tienduizend euro in ontvangst nemen of drie miljoen winnen in de loterij, maar pas een jaar later incasseren? Niet zo moeilijk, toch? Ik zou ook voor die miljoenen gaan. Maar als je kiest voor de hoofdprijs krijg je er wel een voorwaarde bij.

Op zijn 21ste verjaardag krijgt Duuk Dekker een kans op de Jackpot. Het enige nadeel is dat niemand mag weten dat zijn winnende lot anderhalf miljoen euro waard is. Zijn nieuwe vriendin niet, zijn ouders niet, zijn broertje en zusje niet en zeker niet zijn vrienden. Er is er slechts een die ervan afweet en dat is zijn oom. Die heeft hem namelijk dat krankzinnige cadeau gegeven. Als Duuk zijn mond weet te houden, krijgt hij bij de trekking precies een jaar later minstens anderhalf miljoen erbij. Dus in totaal minimaal drie miljoen euro!

Duuk kiest voor de miljoenen, maar lukt het hem om ondanks alle tegenslag zijn mond erover te houden? Geen enkele verspreking? Ook niet tijdens dronken avonden, voetbalrellen, smokkelavonturen, geheime afspraakjes, ontvoeringen... of zelfs na een moord?

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.