De ontsnappingen van David Slaney

Lisa Moore

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
De ontsnappingen van David Slaney

paperback/ gebrocheerd: € 19.90: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789082175165, 328 blz., October 2015 UITVERKOCHT!

Uitgever: NBC - Koppernik

vertaald door: David Grävling

beschrijving

Het is juni 1978 en David Slaney weet één ding zeker. Hij mag niet gepakt worden; deze keer niet. Hij is uit de gevangenis ontsnapt en moet de drugssmokkel die verkeerd afliep goed maken, de vrouw van wie hij houdt terugwinnen en genoeg winst maken om een nieuw leven te beginnen. Maar eerst moet hij door een uitgestrekt land reizen - vol waakzame ogen, valkuilen en vrienden die vijanden kunnen zijn - en dan naar Colombia, waar de echte test begint.

De ontsnappingen van David Slaney is een uitbundige avonturenroman over onschuld en het verlies daarvan, en vooral over de schijnbare onoverwinnelijkheid van de jeugd en alle dwaasheid die daarbij hoort.


Lisa Moore is de auteur van Februari, dat op de longlist van de Man Booker Prize stond
en genoemd werd als een van de beste boeken van het jaar door de New Yorker. Eerder schreef ze twee verhalenbundels en de roman Alligator, die de Commomwealth Fiction Prize
voor Canada en het Caribisch gebied won. De ontsnappingen van David Slaney stond op de shortlist van de Rogers Writers' Trust Fiction Prize en van de Scotiabank Giller Prize, de belangrijkste literaire prijs in Canada. Ze woont in St. John's, Newfoundland.


  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.