Het moederschip

ontboezem gedichten

Sandra Elisa Maes

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Het moederschip

gebonden: € 29.95: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789082168723, geïllustreerd, October 2015
Formaat: 24.0 (h) x 17.3 (b) x 1.5 (d) cm. Gewicht: 439 gram.

Uitgever: SAMANUNGA

illustrator: Bart Deglin

redactie: Frank Jacobs

Meer teksten en voorbeelden:

over de schrijver(s)Sandra Elisa Maes is een journaliste, reclamemaker en ghostwriter die met haar echtgenoot, drie kinderen, twee katten, één hond en dertien vissen woont in het Maasdorp Vucht. In haar eerste, succesvolle en genomineerde dichtbundel 'Oerdrang', en nu in haar opvolger 'Het Moederschip', gaat Sandra Elisa Maes onverschrokken op zoek naar de metafysische kern van wat haar en ons allen bezighoudt: het mysterie van liefde en genot, de lusten en lasten van vriendschappen, relaties en gezin, de duivelsheid én de engelachtigheid van de mensheid.
De eerlijke ontboezemingen van dichteres Sandra Elisa Maes zijn – om wijlen Thé Lau te citeren – rauw, hees en teder. En ze neigen in al hun emotionele open- en blootheid meer naar de optimistische dan de cynische kant van het spectrum.
Voor deze dichteres is poëzie een methode om de werkelijkheid te onderzoeken op een radicalere manier dan proza dat kan. Als woordkunstenares en taalvernieuwster schrikt zij er niet voor terug om de betekenaar aan de betekenis aan te passen, en nieuwe woorden en wendingen te bedenken als de oude niet volstaan.
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.