Wacht maar tot ik dood ben

Voor iedereen die slim en zinvol wil nalaten

Iris Brik

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Wacht maar tot ik dood ben

paperback/ gebrocheerd: € 24.50: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789082168198, geïllustreerd, 280 blz., February 2021

Uitgever: Fine Tuning Personal Finance BV

bewerkt door: Esther Molenkamp

fotografie: Kimberley Gomes

illustrator: Henk de Bont

redactie: Marja Duin

beschrijving

Wacht maar tot ik dood ben…
Voor iedereen die slim en zinvol wil nalaten

De dood. We staan er liever niet bij stil. En daarom denken we ook niet na over onze nalatenschap. Maar wist je dat dat vaak leidt tot hoofdbrekens, zoeken en zorgen bij je nabestaanden? Om nog niet te spreken over discussies met de belastingdienst, gekibbel onderling en soms zelfs verziekte familieverhoudingen. En grote kans dat ze ook nog eens veel erfbelasting moeten betalen. Dat kun je voorkomen.

Iris Brik schreef Wacht maar tot ik dood ben voor jou, als je je zaken wél goed wilt regelen. Voor je partner die verzorging behoeft, voor je partner die achterblijft, voor je kinderen en kleinkinderen zodat ze volledig kunnen genieten van het vermogen dat jij in je leven hebt opgebouwd. Ze zet alle stappen op een rij om je nalatenschap te kunnen regelen zoals jij het wenst. En gaat ook in op de perioden voorafgaand en na je overlijden.

Lees Wacht maar tot ik dood ben, dan weet je precies wat je kunt doen om je familie enorme afdrachten aan de belastingdienst te besparen. Regel je nalatenschap. Dan zadel je je geliefden niet op met onnodig speurwerk, geregel en gekissebis. Zodat ze alle tijd en rust hebben om te rouwen.

Regel je nalatenschap. Nu.

Inkijkexemplaar:

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.