Advocaat van de duivel

Een praktisch stappenplan voor als je gaat scheiden

Iris Brik

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Advocaat van de duivel

paperback/ gebrocheerd: € 24.50: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789082168143, geïllustreerd, 240 blz., July 2019
Formaat: 20.3 (h) x 14.4 (b) x 1.1 (d) cm. Gewicht: 286 gram.

Uitgever: Fine Tuning Personal Finance BV

fotografie: Kimberly Gomes

illustrator: Henk de Bont

trefwoorden: echtscheiding einderelatie scheiden:mediation

beschrijving

Advocaat van de duivel

Iris Brik heeft talloze scheidingen begeleid en afgewikkeld en is ervan overtuigd dat het in de meeste gevallen slimmer en efficiënter kan. Daarom ontwikkelde ze een stappenplan dat jou samen met je partner op een logische manier door het scheidingsproces heen helpt. In haar boek beschrijft ze waar je voor komt te staan, vanaf het moment dat je besluit te scheiden, tot en met het uitvoeren van de afspraken in het convenant als de scheiding is ingeschreven.

Tegelijkertijd geeft ze je ook een stuk munitie in handen waarmee je de boude stellingen van adviseurs van de gevestigde orde kunt pareren.

Als je gaat scheiden zou niet alleen jij dit boek moeten lezen, maar ook familie, vrienden of kennissen die zich betrokken voelen. Zodat ze je op een constructieve manier kunnen bijstaan. Een proces dat al ingewikkeld en pijnlijk genoeg is, kun je maar beter slim en efficiënt aanpakken.

[korte biografie]
Iris Brik (1964) werd in 2005 uitgeroepen tot Financieel planner van het jaar. Ze heeft een succesvolle adviespraktijk op het gebied van financiële planning, echtscheidingsmediation en nalatenschapsplanning.
Daarnaast schrijft ze regelmatig in de pers, waaronder Het Financieele Dagblad en het Algemeen Dagblad.
Ook schoof ze als deskundige meerdere keren aan bij radio en televisie.
[einde auteursfoto en korte bio]

Inkijkexemplaar:

Meer teksten en voorbeelden:

recensie citaatIn dit zeer goed geschreven boek wordt op heldere en praktische wijze een groot aantal tips en een stappenplan rondom de scheiding gegeven. Het boek, op zeer bekwame wijze geschreven door een gereputeerde financieel planner en echtscheidingsdeskundige, bevat handige puntenlijstjes voor de fasen voor, tijdens en na de echtscheidingsprocedure. De auteur is bekend van werk op tv en van diverse columns in bekende bladen en media.
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.