Smullen zonder suiker!

gezonder leven. natuurlijk gezoet.

Karlijn Smeets - van Basten Batenburg; Laura Korssen

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Smullen zonder suiker!

paperback/ gebrocheerd: € 15.45

ISBN: 9789082141610, geïllustreerd, 120 blz., March 2015
Formaat: 22.2 (h) x 22.0 (b) x 1.0 (d) cm. Gewicht: 455 gram.

Uitgever: Acanthis Communicatie

beschrijving

Smullen zonder Suiker!

Een kookboek voor snoepkonten die gezonder willen leven

Meer dan 30 heerlijke makkelijk te maken recepten, gezoet met natuurlijke suikers zoals; dadels,honing, ahornsiroop, kokosbloesemsuiker en meer. Recepten van ijs tot taart, cupcakes, snoep en koek.
Zoete recepten met ingrediënten die je niet meteen zou verwachten. Wat denk je bijvoorbeeld van 'verstopte' courgette of bietjes in een chocoladecake?

Ik vond mezelf te dik, had vaak hoofdpijn en was altijd moe...

"Gezonder leven en met snoep en suiker stoppen was wat ik zou gaan doen! Dat was echt afkicken, want ik was jarenlang verslaafd aan suiker geweest. Omdat ik van zoet hou, ben ik 'gewone' koek- en snoeprecepten aan gaan passen, door geraffineerde suikers te vervangen door natuurlijke varianten. Ook ben ik me gaan verdiepen in de werking van koolhydraten en van goede en slechte vetten.

Voordelen van geen geraffineerde suiker eten zijn voor mij:

meer energie - geen hoofdpijn meer - gewichtsverlies - mooiere huid - betere weerstand

Samen met voedingsdeskundige Laura Korssen, heb ik aan de recepten voor dit boek gewerkt. Natuurlijk begrijpen wij dat je, ook als je iets zelf bakt, nog steeds wil weten hoeveel koolhydraten en calorieën dat plakje cake of die koekjes bevatten. Dus dat staat er netjes bij. :-)"

Heel veel plezier met dit boek! Karlijn Smeets

www.smullenzondersuiker.nl

Inkijkexemplaar:

Meer teksten en voorbeelden:

over de schrijver(s)Karlijn Smeets - van Basten Batenburg
Karlijn vond dat ze te zwaar was en nam zich voor om snoep en suiker uit haar eten te bannen. Wat bleek, Karlijn was jarenlang verslaafd aan suiker. Echt afkicken. Maar helemaal zonder snoep kon zij niet, dus ging zij in de winkel op zoek naar alternatieve producten. Tevergeefs. Overal zit suiker of ongezonde zoetstoffen in. Haar zoektocht op internet was succesvoller. Zij vond er koek- en snoeprecepten en leuke boeken die haar inspireerden om eigen recepten te maken.

Karlijn leerde tijdens het proces meer over koolhydraten, het gebruik van vetten en over alternatieve producten voor meel en bloem. Weg met dat opgeblazen gevoel! Het resultaat: Heel veel recepten voor de heerlijkste koekjes, taarten en ijs. Allemaal zonder suiker en natuurlijk gezoet.

Samen met Laura Korssen (voedingsdeskundige), heeft Karlijn de recepten voor dit boek geselecteerd.

Karlijn begrijpt natuurlijk als geen ander dat je ook als je iets zelf bakt, nog steeds wil weten hoeveel koolhydraten en calorieën dat plakje cake of die koekjes bevatten. Dus dat staat er netjes bij ;-)
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.