Geknipt voor haar / Cupcakes en een koffer

combinatie-aanbieding

Yara March

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Geknipt voor haar / Cupcakes en een koffer

samengesteld pakket: € 19.95: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789082139785, November 2015
Formaat: 21.1 (h) x 14.6 (b) x 4.2 (d) cm. Gewicht: 839 gram.

Uitgever: 202Publishers

beschrijving

Geknipt voor haar
Veronique heeft eindelijk de man van haar leven gevonden. Dan slaat het noodlot toe. Op een morgen vindt ze in haar salon eenvan haar kapsters. Vermoord. Als ze gearresteerd wordt, stort haar leven in. Het blijft niet bij die ene dode. Heeft een van haar concurrenten het op haar voorzien of moet de moordenaar in haar omgeving gezocht worden? En welke rol speelt haar lover Gregor?

Miranda geniet van haar booming bedrijf. En van Marc natuurlijk. Jessica en Tim wachten vol ongeduld op de komst van hun baby. Kim heeft als altijd pech in de liefde. Botst ze tegen een wel heel aantrekkelijk man op. Blijkt hij ingehuurd om haar te ontslaan. Waarom lopen ook hun levens gevaar?

Vier vriendinnen, liefde en een moordenaar.
Opnieuw schreef Yara March een spannende feelgoodroman vol actie, humor en romantiek. En haar, heel veel...


Cupcakes en een koffer
Als Miranda met haar vriendinnen op vakantie gaat, kan ze nog niet vermoeden, dat weldra hun leven op zijn kop zal staan. Twee van hen vinden hun grote liefde. Voor het echter zover is, wordt er bij ze ingebroken, worden ze beschoten en als klap op de vuurpijl wordt een van de vier ontvoerd.

De eerste ontmoeting van Miranda met Marc Lutz zet meteen de toon. Voortaan heet hij in haar gedachten 'Eikel'; met een hoofdletter! Er is een verwisselde koffer voor nodig om hen weer bij elkaar te brengen. Ook deze keer wordt haar beeld van hem alleen maar bevestigd. Nee, geef haar maar Tim. Wat kan die verrukkelijk zoenen.

Marc, die zich van geen kwaad bewust is, wordt echter meer in beslag genomen door een fraudezaak op zijn werk. Als hij zelf verdacht wordt van de fraude, wordt hij gedwongen op onderzoek uit te gaan. Miranda blijft echter door zijn gedachten én zijn dromen spelen. Als ook zij door de politie verdacht wordt, volgen de gebeurtenissen zich in snel tempo op. En dan vallen er doden.

Inkijkexemplaar:

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.